Bitka za EL: Svi derbiji od 21h

ABA liga objavila je satnicu mečeva polufinalne i finalne serije, a svi ’večiti derbiji’ biće igrani od 21h.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

22:26

Default images
Starsport

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u polufinalu, Zvezda ima prednost domaćeg terena, a prvi meč igra se 14. aprila.

Drugi, u kojem će Zvezda takođe biti domaćin, igra se dan kasnije, a posle tri dana pauze 19. i ako bude potrebe 19. aprila Partizan će biti domaćin.

Eventualna majstorica biće odigrana 22. aprila takođe od 21h, a domaćin će u tom duelu biti ekipa Dejana Radonjića. U istim terminima će biti odigrana i druga polufinalna serija u kojoj se sastaju Budućnost i Cedevita, a svi mečevi te serije počeće od 18.30h.

Finalna serija počinje 25. aprila, a zanimljivo je da se istog dana igra fudbalski ’večiti derbi’ koji bi mogao da odluči šampiona u Jelen Superligi.

Ukoliko u finale prođe Zvezda, ona će imati prednost domaćeg terena, dok će Cedevita ili Budućnost biti u blagoj prednosti ako Partizan bude igrao finale.

Termini odigravanja finala su još 26, 29, 30. april i 2. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: