Ivanović: Smireni smo, još je rano

Desni bek Čelsija Branislav Ivanović upozorava da njegov tim ne sme da bude euforičan posle odličnog početka sezone.

Izvor: SO

Sreda, 26.11.2014.

16:46

Default images

“U ovom trenutku igramo kao tim. Ipak, još je rana faza sezone i znamo koliko nam je utakmica preostalo da odigramo kako bismo osvojili trofeje. Sada su nam mečevi svaka tri dana“, rekao je Ivanović za zvanični sajt ’Plavaca’.

“Veoma smo smireni i svi razmišljamo na isti način. Doći će teže utakmice i za njih moramo da budemo spremni, ali istovremeno znamo koliko vredno radimo kako bismo igrali na najvišem nivou svaku utakmicu“, dodao je kapiten reprezentacije Srbije.

Čelsi je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 32 boda, šest više od drugoplasiranog Sautemptona, a obezbedio je i prolaz u osminu finala LŠ pobedom nad Šalkeom 5:0 u Gelzenkirhenu.

“Po rezultatu deluje da je bilo lako, ali počeli smo meč veoma dobro i sa jasnom idejom šta želimo. Zaslužili smo tri boda i srećni smo jer smo prvi u grupi. Prva dva gola podigli su naše samopouzdanje, a ’ubili’ njihovo“, zaključio je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: