Tores: Vratiće se veliki Milan

Napadač Milana Fernando Tores veruje da će se klub vratiti na staze slave, ali da ne sme da srlja.

Izvor: AK

Petak, 21.11.2014.

14:23

Default images

Uoči milanskog derbija "rosoneri" su sedmi u Seriji A sa 11 bodova manje od lidera Juventusa, a četiri od Napolija koji je na poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona.

"Moramo krenuti od početka, ali iz iskustva znam da ne smemo srljati. Povratak u Evropu je glavni cilj, ali ne smemo zbog toga biti nestrpljivi. Veliki Milan će se vratiti", rekao je Tores.

Fernando Tores stigao je u Milan kao zamena za Marija Balotelija, ali je dao samo jedan gol. Ima sedam manje od lidera Kalča Karlosa Tevesa (Juventus) i Hosea Kaljehona (Napoli)..

"Moj cilj je da budem najbolji strelac. Milan me doveo da dajem golove i iskoristim prilike, to je moj posao. Ako to ne uspem, neko će mi uzeti mesto. Postizanje golova mi nije opsesija. Ako vidim da je saigrač u boljoj poziciji, dodaću mu", rekao je Tores.

Savršeno šansu da se konačno dokaže "rosonerima" imaće u nedelju kada će se igrati veliki milanski derbi.

"Ako se utakmica završi bez golova, a stvorili smo pet šansi, to je dobar znak. Bilo je tek nekoliko utakmica u kojima smo stvorili manje šansi nego što je trebalo. Sve je na nama napadačima", rekao je Tores.

Milan i Inter sastaju se u nedelju od 20:45, u derbiju 12. kola Kalča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: