PL: Veliki Sem srušio šampiona!

Vest Hem junajted nastavio je sa fantastičnim igrama i pobedio Mančester siti sa 2:1 u prvom meču 9. kola Premijer lige.

Izvor: B92

Subota, 25.10.2014.

15:44

Default images

Ekipa Sema Olerdajsa se ovom pobedom izjednačila na trećem mestu na tabeli sa Sautemptonom i ima samo bod manje od Sitija.

’Čekićari’ su u većem delu utakmice nadigrali šampiona Engleske, iako se mora priznati i da je Siti propustio nekoliko velikih šansi.

Sjajni Sako, Song i Valensija odradili su veliki deo posla, pa navijači Vest Hema sa velikim optimizmom očekuju nastavak sezone.

Ener Valen sija odigrao je još jedan sjajan meč, a u 21. minutu je odlično asistirao amalfitanu sa desne strane.

Siti je uz nastavku pokušavao da izjednači i preokrene, ali je mreža domaćina bila začarana. Aguero, Džeko i Jaja Ture imali su sjajne prilike, ali nisu mogli da savladaju Adrijana.

U 75. minutu Kresvel je centrirao sa desne strane, Sdako je glavom šutirao, a Hart odbranio. Ipak, golman Sitija je intervenisao kada je lopta već prešla gol liniju, pa je Vest Hem poveo sa 2:0.

Samo dva minuta kasnije David Silva je majsotijom smanjio na 2:1, ali i postavio konačan ishod utakmice. Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov priliku je dobio u drugom poluvremenu.

PL, 9. kolo:

Vest Hem – Mančester siti 2:1
Liverpul – Hal
Sautempton – Stouk
Sanderlend – Arsenal
VBA – Kristal Palas
Svonsi – Lester

nedelja:
Burnli – Everton
Totenhem – Njukasl
Mančester junajted – Čelsi

ponedeljak:
KPR – Aston Vila

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: