Bilić: U Beograd po teška tri boda

Trener Bešiktaša Slaven Bilić rekao je pred gostavanje u Beogradu da je Partizan dobar i kvalitetan protivnik, istakavši da ima samo jedan poraz u 20 mečeva.

Izvor:

Ponedeljak, 20.10.2014.

22:20

Default images

"Radi se o dobroj ekipi, imaju osam pobeda u osam kola. Naravno da kvalitet liga nije isti, ali smatram da su dobar i kvalitetan tim. Ako sam dobro video, imaju samo jedan poraz u poslednjih 20 mečeva, i to od Asterasa u Grčkoj", rekao je Bilić.

Nekadašnji selektor Hrvatske je imao priliku da gostuje u prestonici Srbije, pa će svojim igračima moći da predoči kakva ih atmosfera očekuje u Humskoj,

"Dočekaće nas “neprijateljska" atmosfera, njihovi navijači su žestoki, navijaju tokom svih 90 minuta i konstatno guraju ekipu na terenu. Ipak, mi moramo da se vratimo sa dobrim rezultatom, ali nas svakako čeka teška borba za tri boda", dodao je Bilić.

Utakmica trećeg kola Grupe C Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša igraće se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj, a karte se mogu pazariti od utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: