Mojsilović: Verujem u opstanak

Trener fudbalera Rada Stevan Mojsilović rekao je da njegova ekipa mora da popravi efikasnost, ali očekuje pobedu u predstojećoj utakmici sa Javorom.

Izvor: MN

Utorak, 15.04.2014.

12:15

Default images

"Očekivanja su kao na svakoj utakmici, da pobedimo. Poštujemo protivnika, ali verujemo u pobedu. Glavni cilj je da poboljšamo ekfikasnost jer smo na protekle tri utakmice imali 21 stopostotnu šansu, a postigli smo dva gola", rekao je Mojsilović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Rada u četvrtak od 16 sati na svom terenu igraju protiv Javora, utakmicu 24. kola Jelen Superlige. Obe ekipe se bore za opstanak u ligi, Rad je poslednji na tabeli sa 21 bodom, a toliko ima i Javor na 14. mestu i OFK Beograd na 15. mestu.

Rad je u prošlom kolu pobedio Vojvodinu sa 1:0, a pre toga istim rezultatom i OFK i tako prvi put u sezoni vezao dve pobede.

Mojsilović se osvrnuo na pisanje medija da su Novosađani igrali s podmlađenim sastavom.

"Kada uporedite prosek godina igrača Vojvodine i Rada na toj utakmici, naš sastav je mlađi. Mi smo bili pod većim pritiskom, pošto smo na začelju tabele i borimo se za opstanak. Nikada nismo kukali i nismo se žalili, naših pet prvotimaca nije igralo protiv Vojvodine, u odnosu na sastav protiv OFK", rekao je on.

Trener "građevinara" rekao je da ima manjih kadrovskih problema, zbog kartona neće igrati Srđa Knežević, a povređen je Aleksandar Simić.

Mojsilović je istakao da od svojih igrača očekuje da žive za fudbal i ponovio da veruje u opstanak u ligi.

"Protiv Javora očekujem tečnu i brzu igru, da postignemo više od jednog gola. Imamo još sedam utakmica, 21 bod je u igri i očekujem od mojih igrača da žive za fudbal. Verujem da ovaj sastav može da ostane u ligi, to zavisi samo od nas. Moji igrači su izuzetni profesionalci, verujem u uspeh", rekao je Mojsilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: