Rodžers: Eto skrivio crveni i penal

Vezani porazi od Mančester Sitija i Čelsija spustili su za tri dana Liverpul sa prvog na peto mesto u Premijer ligi.

Izvor: B92, BBC

Nedelja, 29.12.2013.

21:03

Default images

„Crveni“ su u oba meča poveli, ali zatim dozvolili preokrete i oba meča izgubili sapo 2:1.

Uz težak raspored, koji imje seriju teških duela doneo u doba kada se u Engleskoj igra najčešće, menadžer Brendan Rodžers nezadovoljan je i suđenjem, posebno u meču sa Čelsijem.

Eto je imao mnogo sreće kada je dobio samo žuti karton“, prokomentarisao je situaciju iz trećeg minuta Brendan Rodžers. Kamerunac je tada brutalno startovao na Džordana Hendersona, a iz slobodnog udarca koji je usledio Liverpul je poveo. „Jesmo mi dali gol iz akcije koja je usledila, ali taj start nije bio ni blizu lopte“.

Eto je tokom utakmice učestvovao u nizu ključnih događaja – u 35. minutu je postigao gol za pobedu, a u finišu meča bio je u duelu sa Luisom Suaresom u svom šesnaestercu.

Eto nije ni pogledao u loptu, krenuo je da blokira Luisa. Ako to radi namerno, da li je to penal ili ne? Viđao sam da ih sude. Ali Hauard Veb nije pokazao na belu tačku i moramo da prihvatimo stanje“, zaključio je Rodžers.

Žoze Murinjo je takođe bio nezadovoljan suđenjem. Po njegovom mišljenju Suares je u toj situaciji zaslužio karton zbog simulacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: