Everton pušta Jelavića u januaru?

Menadžer Evertona Roberto Martines najavio je da razmišlja da pošalje na pozajmicu hrvatskog napadača Nikicu Jelavića u januarskom prelaznom roku.

Izvor: SV

Nedelja, 29.12.2013.

10:42

Default images

Bivši fudbaler Glazgov Rendžersa je u redove „Karamela“ stigao početkom 2012. godine, ali nije dobio pravu priliku, do sada je odigrao 67 mečeva uz 19 golova.

"Jelavić je jasno rekao, treba da ima što više minuta kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji za Mundijal. Mi to razumemo u učinićemo sve kako bismo situaciju rešili na najbolji način“, naveo je Martines.

Prema navodima engleskih medija, dva kluba su za sada pokazala interesovanje za hrvatskog fudbalera, a jedan od njih je Vest Hem.

Jelavić je karijeru startovao u Hajduku iz Splita, a prvi inostrani angažman dobio je u belgijskom Varegemu. Nakon dve sezone odigrane u Rapidu iz Beča prešao je u Rendžerse u kojima je zablistao, 30 golova na 45 mečeva.

Početkom januara 2012. godine potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Evertonom u transferu vrednom pet miliona funti, a ove sezone odigrao je svega osam utakmica u Premijer ligi i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: