Novak pozirao fotoreporterima

Kako tradicija nalaže, šampion Otvorenog prvenstva Australije Novak Đoković pozirao je sa peharom fotoreporterima u Melburnu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.01.2011.

12:06

Default images

Srpski teniser savladao je u nedelju u finalu Britanca Endija Marija u tri seta 6:4, 6:2, 6:3 i tako osvojio svoju drugu Gren slem titulu.

Đoković je odigrao najbolji turnir u karijeri, a kao naredni cilj označio je prvu poziciju na ATP listi.

U skladu sa običajima prvog godišnjeg Gren slem turnira, najbolji teniser Srbije je dan po osvajanju pehara pozirao fotoreporterima u Melburnu.
Beta
Novak je svoju drugu titulu u Australiji proslavio u nedelju u svlačionici uz zvuke muzike iz Srbije. Reporterima u Melburnu je kasnije opisao kako je sve izgledalo.

„Ko god je hteo da dođe na zabavu, bio je dobrodošao. Doveli smo dvojicu naših ljudi koji su svirali tradicionalnu srpsku muziku i napravili smo žurku. Ostao sam bez glasa, mnogo smo pevali“, rekao je Đoković.



Fotografije možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: