LŠ: Šahtjor - Partizan (20.45h)

Fudbaleri Partizana u sredu od 20.45h u Donjecku igraju prvi meč u Ligi šampiona, a rival je ukrajinski šampion Šahtjor.

Izvor: AK

Utorak, 14.09.2010.

18:34

Default images

Dva tima su i prošle sezone bili rivali, u grupnoj fazi Lige Evrope Šahtjor je na „Donbas areni“ slavio sa ubedljihiv 4:1, dok je Partizan bio bolji u Beogradu sa 1:0.

"Crno-beli“ su pre sedam sezona učestvovali u Ligi šampiona, i tada su u grupi sa Real Madridom, Portom i Olimpikom osvojili tri boda. Ove sezone rivali su im još Arsenal i Braga.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je neporažen otkako vodi srpskog šampiona, istakao je pred put u Donjeck da je protivnik jak ali i da njegova ekipa ima šta da pokaže

Napadač “crno-belih” Ivica Iliev je igrao u Ligi šampiona pre sedam godina, a početak takmičenja ove sezone očekuje sa nestrpljenjem.

Trener Šahtjora, Rumun Mirčea Lučesku smatra da je Partizan drugačiji tim nego prošle sezone i da će njegovoj ekipi biti znatno teže da dođe do bodova.

Kapiten ukrajinskog predstavnika u Ligi šampiona Darijo Srna rekao jeda utakmica u Donjecku neće biti laka za njegov tim ali i da se nada pobedi



U isto vreme u drugom meču u Londonu se sastaju favorit grupe H Arsenal i debitant Braga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: