Krasić na korak od Juvea

Kako prenose italijanski mediji, reprezentativac Srbije Miloš Krasić prva je meta torinskog Juventusa u letnjem prelaznom roku.

Izvor: AY

Ponedeljak, 07.06.2010.

12:44

Default images

Prema navodima Gazete delo sport, "bjankoneri" su u Moskvu poslali primamljivu ponudu, ali se ne zna da li je u pitanju suma od 15 miliona evra za srpskog napadača, koliko traži CSKA. Iako iz Juventusa nisu potvrdili tvrdnje, Tutosport je preno da su Rusi već pristali na ponudu i da je potpisivanje ugovora samo pitanje vremena.

Krasić je za B92 potvrdio da su u toku pregovori njegovog kluba sa Juventusom. Srpski reprezentativac je, međutim, skoncentrisan samo na dešavanja u Južnoj Africi.

"Znam da ljudi u Srbiji očekuju od nas puno. Idemo korak po korak, znamo šta narod očekuje od nas. Mislim da je dobro sto imamo pet dana da nađemo svoj mir i da se na pravi način pripremimo na ono što nas čeka na šampionatu", rekao je Krasić za B92 pred put reprezentacije u Južnu Afriku.

Tutosport je Krasića već nazvao "novim Nedvedom", dok se takođe potvrđuje da su pregovori u završnoj fazi i da su Italijani već postigli dogovor sa Krasićevim agentom Markom Naletićem.

Krasićeva plata u CSKA iznosila je 1,3 miliona evra po sezoni, a pretpostavlja se da će u Juventusu godišnje zarađivati najmanje dva miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: