Sagmajster otputovao u Argentinu

Jedini srpski predstavnik na 31. Dakaru Gabor Sagmajster u nedelju ujutru je otputovao u Argentinu, gde ga 1. januara očekuje start najprestižnijeg relija.

Izvor: Jelena Trajkoviæ

Nedelja, 27.12.2009.

07:41

Default images

Na aerodromu "Nikola Tesla" Sagmajstera su ispratili supruga, sinovi, brojni prijatelji, ali i ljubitelji motociklizma, među kojima je bio i Božo Ristić, koji je prošle godine, takođe, učestvovao na Dakaru. B92 će u Argentini i Čileu imati specijalnog izveštača pa će svi posetioci našeg sajta iz prve ruke svakodnevno dobijati najnovije informacije.

"Preko Frankfurta idemo za Buenos Aires, gde ćemo stići posle otprilike 15 sati puta. Tamo nas očekuje samo mali odmor, a već 29. decembra imamo brojne obaveze, o čemu će posetioci sajta B92 biti obavešteni jer će svakodnevno imati ekskluzivne informacije sa Dakara", rekao je za B92 Sagmajster pre poletanja sa aerodroma "Nikola Tesla".

31. izdanje počinje ceremonijalnim startom 1. januara u Buenos Airesu, a prva zvanična etapa na programu je narednog dana. Najprestižniji i najteži svetski reli brojaće 14 ispita kroz Argentinu i Čile, a cilj će biti 17. januara, takođe, u Buenos Airesu.

Više o Sagmajsterovim očekivanjima i pripremena za ono što ga očekuje na 31. Dakaru možete da pročitate u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: