Gocić: Meč sa Ferencvarošem dolazi u veoma nezgodnom trenutku

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je da je njegov tim suočen sa brojnim kadrovskim problemima uoči meča sa Ferencvarošem u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2023.

15:30

Gocić: Meč sa Ferencvarošem dolazi u veoma nezgodnom trenutku
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Novi Beograd se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli grupe B sa 13 bodova, dok je Ferencvaroš treći sa devet.

"Ovaj meč dolazi u veoma nezgodnom trenutku za nas, jer smo na poslednjem treningu zbog bolesti i povreda na raspolaganju imali samo desetoricu igrača", rekao je Gocić na današnjoj konferenciji za novinare pred duel sa Ferencvarošem.

"Još ne znamo u kom ćemo sastavu putovati u Budimpeštu, ali šta da se radi. Ipak, ne bih želeo da ova utakmica u Mađarskoj bude u svetlu tih problema. Ko bude spreman taj će igrati i tako se pripremamo za ovo teško gostovanje", dodao je trener Novog Beograda.

On je rekao da je Ferencvaroš dobar tim.

"Ferencvaroš je zaista dobra ekipa, koja već dugo godina igra zajedno na čelu sa trenerom Žoltom Vargom. Dobro ih poznajem, jer sam dugo igrao i kao trener radio u Mađarskoj, tako da nekih tajni i iznenađenja ne bi trebalo da bude. Bićemo spremni i pružićemo maksimum, a ako tako bude možemo da se nadamo dobrom rezultatu i osvajanju nova tri boda", rekao je Gocić.

Prvotimac Novog Beograda Đorđe Vučinić izjavio je da očekuje dobru igru svog tima u Mađarskoj.

"Veoma dobro igramo u poslednje vreme i mislim da smo u dobroj formi. Činjenica je da smo posle vrlo napornog turnira u Šapcu pomalo iscpljeni i u nekompletnom sastavu, ali znamo zašto idemo u Budimpeštu. Naš cilj je da osvojimo nova tri boda. Spremni smo, daćemo sve od sebe u bazenu u duelu sa velikim protivnikom koga vrlo cenimo i nadamo se pobedi", zaključio je Vučinić.

Utakmica između Ferencvaroša i Novog Beograda biće odigrana u sredu od 20.45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: