Iliev: Ovo je bila naša najveća želja; zli jezici neka prestanu

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nije skrivao oduševljenje zbog dolaska Patrika Andradea u Partizan.

Izvor: SS

Petak, 24.06.2022.

11:45

Iliev: Ovo je bila naša najveća želja; zli jezici neka prestanu
Foto: SS/B92

Na promociji u Sloveniji Iliev je istakao da je to bila njegova najveća želja ovog letnjeg prelaznog roka.

"Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim novo pojačanje igrača kog smo dugo čekali i učinili i moguće i nemoguće da ga sada dovedemo. Podigli smo lestvicu i želimo da nastavimo u tom ritmu, Patrik je igrač koji nam je potreban za najviše ciljeve i igrač koji je bio najveća želja ovog prelaznog roka. Primarni cilj i pozicija koja treba da donese prevagu i, možda ono što nam je nedostajalo", rekao je Iliev.

"Imam velika očekivanja od njega i ona su takva da verujem da će on biti jedan od najbitnijih igrača našeg kluba. Ono što me izuzetno raduje je to da pravi razliku u evropskim okvirima i prošlogodišnje učešće u Ligi konferencija njegovog kluba je bilo fantastična, pogotovo kada je on u pitanju. Po nekim anketama, on je bio u idealnom timu Lige konferencija", poručio je sportski direktor Partizana..

Nešto kasnije ga je dodatno opisao:

"Poseduje karakter pobednika. Uz sve ostale kvalitete, koje ćete tek upoznati, to je ono što ga najviše krasi", rekao je Iliev.

Andrade je izabrao broj 7 jer misli da mu donosi sreću, a spekulisalo se da će Natho preći na broj 10, a da će novi vezista uzeti "šesticu" Izraelca.

"Kao mnogo puta do sada, zli jezici su pogrešili i da će prestati da unose nemir u naše redove. Po ko zna koji put se pokazalo da kuloarske priče nisu istinite", zaključio je Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: