Dončić: Kobi mi se obratio na slovenačkom

Interesantna scena nam dolazi sa NBA utakmice između Los Anđeles Lejkersa i Dalas Maveriksa.

Izvor: SN

Ponedeljak, 30.12.2019.

10:14

Dončić: Kobi mi se obratio na slovenačkom
AP Photo/Miæael Owen Baker

El Ej Lejkersi su bez većih problema pobedili Dalas u "Stejpls centru" rezultatom 108:95, a u centru pažnje je ponovo bio mladi Luka Dončić.

Prošlogodišnji dobitnik nagrade za najboljeg rukija igra veoma dobro i ove sezone, a Lejkersima je ubacio 19 poena i bio najefikasniji pojedinac svog tima.

Kada se jednom prilikom Luka spremao da izvede aut, neko iza njega mu se obratio na slovenačkom, a kada se okrenuo video je nasmejano lice Kobija Brajanta.

"Neko mi se obraćao na slovenačkom i baš sam pomislio 'ko to ovde govori mojim jezikom?', a kada sam se okrenuo i video Kobija bio sam vrlo iznenađen", poručio je Luka Dončić.

Ovo nije prvi put da Kobi govori stranim jezikom, pošto je od ranije poznato da odlično govori španski i italijanski, dok je kineski učio za potrebe Najkijevih turneja, a zbog bliskog prijateljstva sa Sašom Vujačićem pokupio je malo slovenačkog i srpskog, kao i od Vladimira Radmanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: