Kolman: Dobar deo kvalifikacija bili bez Bejla

Reprezentacija Velsa može da izbori mesto na Mundijalu u Rusiji 2018. godine čak i bez najboljeg fudbalera Gareta Bejla, smatra selektor Kris Kolman.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 04.10.2017.

12:53

Kolman: Dobar deo kvalifikacija bili bez Bejla
EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Bejl zbog povrede neće igrati na poslednja dva meča u kvalifikacijama, u Gruziji i protiv Republike Irske na svom terenu, ali je Kolman veliki optimista posebno jer njegov tim nije doživeo poraz.

"Nalazimo se u dobroj poziciji, imamo dve šanse. Tokom dosadašnjeg toka kvalifikacija uvek smo bili korak iza, veliki broj povreda nas je pratio, ali nismo stigli do ove pozicije sa jednim ili dva igrača, već sa svim raspoloživim", rekao je Kolman.

On je podsetio na česte izostanke trojice najboljih fudbalera Gareta Bejla, Arona Ramzija i Džoa Alena.

"Oni su trojica super-važnih igrača, ali ih nismo imali u dobrom delu. Ipak, drugi fudbaleri su ih odmenili i na sjajan način predstavljali dres", naveo je Kolman.

Velšani se nalaze na drugom mestu koje vodi u baraž iz D kvalifikacione grupe za Svetsko prvenstvo, sa četiri boda manje od Srbije, a jednim više od Irske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: