Janko išao pod nož – "Poslednja velika operacija"

Srpski teniser Janko Tipsarević uspešno je operisan u Finskoj gde su mu otklonjeni problemi sa zadnjom ložom.

Izvor: B92

Petak, 29.09.2017.

13:18

Janko išao pod nož –
Photo by Rob Carr/Getty Images

Poslednja četiri meseca, od kada se oporavio od operacije stopala, Tipsarević se muči sa bolom zadnje lože i zbog toga je odlučio da napravi pauzu do kraja 2017. godine.

Janko je na društvenim mrežama objavio da je sve prošlo kako treba i da mu je ovo "poslednja velika operacija" kao profesionalnom teniseru.

"Jedina opcija koju sam imao kako bih nastavio da se bavim ovim divnim sportom je bila da se podvrgnem operaciji tetiva zadnje lože, koje su bile razlog projnih nevolja u poslednja četiri meseca 2017. godine. Operaciju su izvršili dr Orava i dr Lempainen u Finskoj i sve je prošlo kakao treba. Očekujem da se na teren vratim u prvoj četvrtini 2018. godine. Prvih nekoliko nedelja, zbog intervencije na obe noge, biće paklene, ali imam podršku porodice i prijatelja. Ovo će biti i poslednja velika operacija kojoj sam se podvrgao kao profesionalni teniser. Vidimo se uskoro", napisao je Tipasrević na drušvetnim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: