Zvezda šesta najjača u Evroligi

Crveno-beli prošle godine nisu uspeli da se dokopaju najjačih osam ekipa Evrolige na terenu, ali jesu po broju pratilaca na društvenim mrežama.

Izvor: MLJ

Nedelja, 13.08.2017.

17:55

Zvezda šesta najjača u Evroligi
Foto/kkcrvenazvezda

Zvanični Fejsbuk profil Zvezde prati oko 463.000 ljudi, na Instagramu Zvezda ima oko 74.000 ljudi, a na Tviteru više od 50.000 pratilaca.

"Sa ponosom ističemo da je u zbirnim statistikama svih društvenih mreža KK Crvena zvezda šesti klub u Evropi! U tom segmentu Zvezda je ispred mnogih velikana koji raspolažu mnogo većom bazom ljudi u svojim zemljama, ali i znatno većim budžetima i sredstvima koje su u mogućnosti da izdvoje za marketing. Ispred Crvene zvezde su samo giganti Real Madrid, Barselona, Fenerbahče, CSKA i Olimpijakos, a iza Panatinaikos, Bajern, Efes, Galatasaraj, Makabi, Žalgiris i mnogi drugi", konstatuju u klubu sa Malog Kalemegdana.

U klubu ističu da su ponosni zbog 'bronzanog evroligaškog odličja' marketing timu.

Zvezda je prošle sezone ispustila prolaz u najboljih osam ekipa Evrolige u novom formatu, porazom od direktnog konkurenta za to mesto, turske Darušafake.

U međuvremenu je klub napustilo mnogo igrača koji su činili okosnicu tima, ali crveno-beli podsećaju da u novu sezonu ne ulaze smanjenih ambicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: