SRFS: Svi moraju da imaju licence za rad

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije (SRFS) na redovnoj sednici Skupštine usvojio je Statut usklađen sa novim Zakonom o sportu.

Izvor:

Sreda, 01.06.2016.

09:28

SRFS: Svi moraju da imaju licence za rad

Novi Statut, između ostalog, propisuje da svi sportski stručnjaci moraju da imaju licence za rad.

Mnogobrojni predstavnici klubova, članovi SRFS, obavešteni su da je zakonski rok za uskladjivanje sa Zakonom o sportu godinu dana od usvajanja tog propisa, odnosno do februara 2017. godine.

Generalni sekretar SRFS Dragan Tomašević istakao je da će Savez pružiti svu neophodnu pomoć klubovima i pozvao ih da koriste resurse Saveza u tom kontekstu.

"Možete od nas dobiti pravnu pomoć i savet, informisati se o svim nedoumicama vezano za knjigovodstvo, ali i tehničku pomoć pri organizaciji raznih fitnes i rekreativnih dogadaja", rekao je Tomašević.

Predsednik SRFS Nebojša Stojanoski predstavljajući Izveštaj o radu podsetio je na brojne manifestacije i aktivnosti Saveza među kojima je Evropski fitnes kongres u Beogradu, poseta direktora IHRSA Evropa – vodeće medjunarodne organizacije u oblasti fitnesa, ali i učestale događaje koji promovišu zdrav život i rekreaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: