Moguće odlaganje veleslaloma

Organizatori Olimpijskih igara u Vankuveru strahuju da bi zbog nepovoljnih vremenskih uslova početak takmičenja u veleslalomu mogao da bude pomeren.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2010.

09:21

Default images

Direktor trke Atle Skardal nagovestio je da bi zbog magle i snega početak trke mogao da bude pomeren. Prva vožnja ženske trke u veleslalomu trebalo bi da počne oko 19 sati po srednjeevropskom vremenu, odnosno oko 10 sati ujutro po lokalnom.

"Ovo neće biti lak posao. Ne možemo da se borimo protiv padavina. Ako bude trebalo odložićemo trku za popodne", rekao je Skardal.

Od alpskih disciplina na Igrama u Vankuveru ostale su još tri trke - veleslalom i slalom za žene, odnosno slalom za muškarce.

U veleslalomu trebalo bi da startuju reprezentativke Srbije Jelena Lolović i Nevena Ignjatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: