Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.08.2016.

08:48

Đoković "nadgleda" Petu aveniju

US open, poslednji Grend slem u sezoni, počinje u ponedeljak, a oči čitavog teniskog sveta biće uprte u Njujork.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Đoković
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država počinje od 17 časova, igra se za nagradni fond od 21.862.744 dolara, titulu u muškoj konkurenciji brani Novak Đoković, dok ćemo u ženskoj dobiti novu šampionku – Flavija Peneta penzionisala se posle najveće pobede u karijeri.

Zbog toga organizatori i sponzori čine sve kako bi privukli publiku i mušteriju, što je učinila i kompanija "Uniklo", generalni sponzor Novaka Đokovića.

Japanski proizvođač sportske opreme na svoju prodavnicu u Petoj aveniji nalepio je veliku nalepnicu najboljeg tenisera sveta, u okviru akcije #BringTheLove koja je pokrenuta u maju, pred Rolan Garos.

Ona će biti nastavljena i na terenima 'Flešing Medouza', dok će navijači moći da kupe neki od 13 komada opreme koje koriste manekeni "Unikloa" u jednoj od najpoznatijih ulica na svetu.

Looks like New York City is ready for some #LOVE #BringTheLove 💚😀

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d