Nova vest
Tenis

Sreda, 01.09.2010.

22:10

Ana Ivanović: "Veoma sam zadovoljna igrom"

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je posle plasmana u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD u tenisu da je "presrećna što ne oseća bol i igra kako treba".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Veoma sam zadovoljna svojom igrom. Ona je ozbiljna protivnica i gubila sam od nje poslednjih par mečeva. Vreme je zaista teško, nije lako igrati, različito je u odnosu na sasvim otvorene terene," bio je prvi komentar pobede nad Kineskinjom, "Zadovoljna sam, bila sam agresivna, i kada sam grešila nastavljala sam u istom ritmu. Ispalo je sasvim dobro."

Ana je prethodni turnir završila 'pre vremena' zbog povrede.

"Bila sam razočarana. Frustrirajuće je kada ste na korak od prave forme kao što sam bila u Sinsinatiju. Stala sam u polufinalu i nisam mogla da igram deset dana. Nisam srećna što sam stigla ovde posle te puaze ali sam presrećna što ne osećam bol i što mogu da se takmičim kako treba."

Dve godine prošle su od vremena kada je Ivanovićeva bila prva na WTA listi ali, prema mišljenju posmatrača, igra sa dosta samopouzdanja.

"Plasman sigurno dosta govori o igraču ali ja razmišljam samo o tome kako igram sada. Sećam se da sam i pre dve goine ovde rekla da, iako sam prva na listi, ne igram tako."

U trećem kolu turnira Ana Ivanović igra sa Virhinijom Razano koja je eliminisala Francuskinju Merion Bartoli. Kako je taj meč igran kasnije Ana je pohvalila nesuđenu protivnicu.

"Neće biti lako. Igrale smo pre par nedelja u Stenfordu i izgubila sam, ona je igrala jako agresivno. Ovde nije ista podloga, tamo loptica leti brže i propada, moram da odigram onako kako planiram da igram na ovom turniru, kao što sam igrala u prva dva kola. Da i ja budem agresivna i da se što bolje krećem. onda imam šansu," rekla je Ana Ivanović posle pobede nad Kineskinjom Đie Ženg i plasmana u treću rundu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu