Nova vest
Tenis

Sreda, 27.08.2008.

05:06

Treći dan: Janko, Jelena, pa Nole

Trećeg dana takmičenja na ovogodišnjem US Openu nastupa troje predstavnika Srbije, svi u singlu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novak Đoković u prvom kolu igra sa Arnoom Klemonom iz Francuske na terenu Artur Eš, na istom terenu se Jelena Janković u okviru drugog kola sastaje sa Sofijom Arvidson iz Švedske. Janko Tipsarević nastupa na terenu 11, gde će mu rival biti Amerikanac Sem Varburg.

Jedini naš teniser koji ni u sredu neće početi nastup na US Openu je Nenad Zimonjić, prvi nosilac u dublu sa Danijelom Nestorom.

Prvi od srpskih tenisera meč počinje Janko Tipsarević. On će na terenu 11 otvoriti program, u 17 časova po našem vremenu. Rival mu je Sem Varburg, a ovo je njegova biografija.

Srpski duo nastupa na centralnom Artur Eš terenu, u popodnevnom programu. Posle uvodnog meča Svetlana Kuznjecova (3) – Sorana Čirstea, drugi nosilac ženskog turnira Jelena Janković sastaje se sa Sofijom Arvidson. Početak tog meča očekuje se oko 19 časova po našem vremenu, a biografiju švedske teniserke čitajte ovde.

Odmah posle tog meča gledaćemo trećeg tenisera sveta Novaka Đokovića u duelu sa Francuzom Arnoom Klemonom. Pročitajte biografiju Noletovog rivala.

U večernjem programu na Artur Ešu Lindzi Devenport igra sa Alisom Klejbanovom, dok će rival Endija Rodika na kraju dana biti Fabris Santoro.

Takođe u večernjem terminu, ali na terenu Armstrong, igra se interesantni duel Tomija Johansona i Ernestsa Gulbisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve