Nova vest
Tenis

Subota, 30.07.2016.

08:34

Novak: Znam da mogu bolje, ali pobeda je pobeda

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zna da nije bio na maksimumu protiv Tomaša Berdiha, ali ne želi da kritikuje previše svoju igru.

Izvor: B92

Autor:B92

Novak: Znam da mogu bolje, ali pobeda je pobeda
Getty images

Đoković je ispustio 5:2 u prvom setu, ali je na kraju slavio sa 7:&, 6:4 i plasirao se u polufinale Mastersa u Torontu.

Pobeda je pobeda. Bilo je u dva seta, a dobio sam Tomasa koji je ostvareni Top10 igrač tako da ne želim da budem previše kritičan o svojoj igri. Ipak, znam da mogu da igram bolje, znam da postoje delovi igre koje mogu da unapredim i nadam se da ću to uraditi u sledećem meču“, rekao je Novak.

Monfis je nakon pobede Đokovića iznenadio Miloša Raonića i on će mu biti rival u polufinalu.

„Da, osvojio je Vašington, dobio je deset mečeva u nizu, morate to da poštujete. Bio je u Top10, igrao je na svim Gren slemovima u završnici. On je igrač koji pokriva ceo teren, ima snađan servis. Jasno je da voli ovde da igra, dobio je Miloša pred njegovom publikom, a Miloš je bio u formi i to je veliko ostvarenje. Moraću da podignem nivo igre.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d