Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.10.2015.

15:08

Novak kao Konors: Uslovi mi prijaju

Prvi reket sveta Novak Đoković došao je do 26. pobede na turniru u Pekingu, čime se izjednačio sa Džimijem Konorsom po drugom najboljem startu na nekom turniru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Tačnije, u pitanju je skor pobeda od prvog igranja na nekom turniru do prvog poraza, a Đoković trenutno ne zna za poraz u tom kineskom gradu.

Bolji start na nekom turniru imao je jedino Rafael Nadal, koji je tek na svom 32. susretu doživeo poraz na Rolan Garosu.

Đoković je u drugom kolu turnira u Pekingu pobedio Zea Žanga iz Kine sa 6:2, 6:1 i njegov naredni rival biće Amerikanac Džon Izner.

Uslovi prijaju mojoj igri. Osećam se sjajno kada igram na centralnom terenu. Očigledno je da se svake godine vraćam sa pozitivnim rekordom i to mi daje samopouzdanje jer znam da sam igrao dobro ranije na njemu. Samo idem dalje i to je to, nema drugog posebnog razloga. Postoji nekoliko stvari koje mi idu u korist“, naglasio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve