Nova vest
Tenis

Utorak, 05.05.2015.

23:20

Ana traži 12. trenera u karijeri

Ana Ivanović prekinula je saradnju sa trenerom Dejanom Petrovićem, potvrdila je sedma teniserka sveta na konferenciji za medije u Madridu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Getty Images

Sa Petrovićem je Ana sarađivala od jula prošle godine, prethodno joj je godinu dana trener bio Nemanja Kontić, a pre njega je dve sezone radila sa Britancem Najdželom Sirsom.

Otkad je 2003. godine postala profesionalna teniserka, Ana je imala 11 trenera – Dejana Vraneša, Erika van Harperna, Zoltana Kuharskog, Dejvida Tejlora, Svena Grenevelda, Krega Kardona, Hajnca Gintarda, Antonija van Gričena i trojicu gorenavednih

Ivanovićeva je u drugom kolu turnira u Madridu savladala Jelinu Svitolinu sa 6:3, 6:4.

“Bio je veoma težak meč. Dobro sam počela i igrala sam sa samopouzdanjem, na visokom nivou i veoma agresivno. U drugom setu ona je počela da igra bolje, bilo je više dužih razmena i važno mi je što sam uspela da završim u dva seta“.

Sa Karlom Suares Navaro, rivalkom u trećoj rundi, Ana je igrala dva puta i oba puta je slavila - 2012. u Dohi bilo je 6:1, 4:1 kad je Španjolka predala, a prošle godine u Rimu rezultat je glasio 6:4, 3:6, 6:4.

Karla igra odlično ove godine, trenutno je 12. na svetu i igrala je finala u Antverpenu i Majamiju.

“Igra mnogo bolje ove sezone, ostvarila je neke velike pobede i igra sa dosta samopouzdanja. Ima sjajan spin, vraća dosta loptica, a u uz to igra i kod kuće. Biće velika bitka, ali radujem joj se“, dodala je Ana.

Duel Ivanović – Suares Navaro na programu je u sredu nešto pre 17 časova, posle duela Voznijacki – Radvanjska koji počinje u 15.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve