Nova vest
Tenis

Nedelja, 04.01.2015.

15:35

Karolina bez donjeg veša zbog CR7

Danska teniserka Karolina Voznijacki ostala je bez ugovora sa skandinavskom kompanijom JBS, čiji donji veš je reklamirala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
YouTube screenshot

Ta kompanija je odustala od saradnje sa Karolinom zato što je muška kolekcija, koju reklamira Kristijano Ronaldo, bila previše uspešna.

Profit skandinavske kompanije znatno je porastao kada su angažovali portugalskog fudbalera u drugoj polovini 2014. godine, zbog čega je odlučeno da razmisle o ulozi mlade Dankinje.

Nadali smo se da ćemo osvojiti tržište, ali je brend ’CR7’ bio uspešniji, mnogo uspešniji nego što smo i mogli da sanjamo. Zbog toga je za kompaniju najbolje da prekine saradnju sa Karolinom Voznijacki“, rekao je direktor kompanije JBS Morten Alstrup.

Zanimljivo je da je Ronaldo pristao da uđe u posao sa donjim vešom upravo zbog Karoline.

Karolina Voznijacki je jedan od razloga zašto smo i uspeli da dođemo do Kristijana Ronalda. Video je da se Karolina ohrabrila da pozira samo u donjem vešu koji smo kreirali za nju i svidelo mu se“, istakao je Alstrup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu