Nova vest
Tenis

Sreda, 19.11.2014.

14:36

Otkriveno: Mirka i Stan oči u oči

Francuski teniski portal „tennismagazine“ objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako se Stan Vavrinka obraća Mirki Federer tokom polufinala u Londonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kontroverzni duel između Vavrinke i Federera okončan je trijumfom starijeg Švajcarca koji je prethodno spasao četiri meč lopte.

Vavrinka je u finišu dramatičnog trećeg seta ušao u raspravu sa Rodžerovom suprugom koja ga je ometala prilikom servisa.

Švajcarski teniser bio je vidno iznerviran prilikom rezultata 5:5 i 40:40 u trećem setu, a uz komentar „ne pre servisa“ krenuo je čak i ka tribinama.

U tom trenutku ga je zaustavio glavni sudija Sedrik Murije, a na snimku Telegrafa čuje se da ženski glas iz publike dobacuje: „Plačljivko“.

Sve je počelo pri rezultatu 4:4 kada je Vavrinka prišao svojoj klupi da promeni reket. Sudija Murije mu je tada rekao: „Nisam ništa čuo“, a Vavrinka mu je odgovorio: „Isto ovo je radila i na Vimbldonu. Svaki puta kada sam na njenoj polovini ona vrisne pre mog servisa. To je neizdrživo.“

Da se Vavrinka obraćao Rodžerovoj supruzi potvrdio je i glavni sudija meča Sedrik Murije.

Federer i Vavrinka su pred početak finala Dejvis kupa u Francuskoj priznali da su imali raspravu nakon ovog meča, ali su istakli da su razrešili probleme.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu