Nova vest
Tenis

Utorak, 28.10.2014.

12:31

Novak: Dete ne menja pristup tenisu

Novak Đoković izjavio je da rođenje deteta neće uticati na njegovu profesionalnu karijeru.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Možda ću, eventualno, imati određena prilagođvanja zbog toga što sam sada otac, ali ništa se faktički neće promeniti u mom pristupu tenisu, rasporedu turnira, igranju, treninzima. Što se tiče mojih životnih prioriteta i vrednosti, beba i moja supruga su broj jedan. To je apsolutno jasno. Hvala bogu, pa imam razumevanja i od svoje žene, i porodice, i tima".

“Svi zajedno radimo na tome da i dalje igram tenis. Pokušaćemo da sada uskladimo putovanja, da porodica bude što više uz mene“, rekao je Đoković.

Đokoviću predstoji borba za prvo mesto na turniru u Parizu.

“Federer je u izvrsnoj formi. S obzirom na to da su ostala još dva turnira do kraja godine, a on igra još i Dejvis kup, siguran sam da će pokušati da se ostvari u oba cilja: i da osvoji Dejvis kup, i da bude broj jedan na svetu. Ja ću se potruditi da bar ovaj drugi cilj ne ostvari“.

A hoće li Stefan Đoković igrati tenis?

“Ne znam da li će Stefan igrati tenis ili ne. Neću ništa da namećem svom detetu. Za šta god se bude odlučio, ja ću ga podržavati“.

U drugom kolu turnira u Parizu Đoković u utorak od 19.30 igra sa Filipom Kolšrajberom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve