Nova vest
Tenis

Sreda, 08.01.2014.

11:54

Troicki: Dani teku sporo

Srpski teniser Viktor Troicki trenutno odrađuje jednogodišnju suspenziju zbog kršenja antidoping pravila, ali se polako sprema za povratak na teren.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Troicki će prve mečeve moći da odigra tek u drugoj polovini jula, kada mu ističe kazna zbog nedavanja krvnog uzorka na turniru u Monte Karlu.

Malo treniram, više rekreativno, da se aktiviram. Treniram tu i tamo, s vremena na vreme. Čisto zbog sebe. Aktivno ću krenuti tri do četiri meseca pre zvaničnog dopuštenja. Negde u aprilu“, rekao je Troicki, „Treniraću i u međuvremenu, ali ne punom snagom, jer bi bilo malo mnogo da pet-šest meseci treniram konstantno. Radiću s vremena na vreme“.

Na pitanje kako mu teku dani sada kada ne može da igra, Troicki je rekao:

Sporo, jako sporo. Imam vremena za neke stvari za koje ranije nisam imao. Na primer, idem na skijanje. Već dva puta sam bio, idem sada i treći put. Tenis pratim malo, samo ono što vidim u novinama. Ali, preko televizije ne“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve