Nova vest
Tenis

Nedelja, 17.06.2012.

17:55

Jovanovski pobedila i Lepčenko

Srpska teniserka Bojana Jovanovski pobedila je Amerikanku Varvaru Lepčenko sa 7:6, 6:3 u drugom kolu kvalifikacija na turniru u Istbornu.

Izvor:

Autor:

Default images

Bojana je zabeležila drugu pobedu u Istbornu pošto je u prvom kolu savladala Italijanku Albertu Brijanti sa 6:1, 6:4.

Jovanovski je usepela da pobedi favorizovanu Amerikanku pošto je Lepčenko postavljena za prvu nositeljku u kvalifikacijama. Ovo je bio njihov prvi međusobni meč.

U prvom setu obe teniserke su napravile po jedan brejk, ali je Bojana ispustila tri brejk lopte, dok je Lepčenko iskoristila jedinu do koje je stigla u prvom setu. Jovanovski je bila sigurnija u 13. gemu i dobila taj-brejk sa 7:3.

Ameriknaka uzbekistanskog porekla je na nedavno završenom Rolan Garosu eleminisala Jelenu Janković i Frančesku Skjavone, a izgubila je u četvrtom kolu od Petre Kvitove.

U drugom setu meča sa Jovanovskom Lepčenko je ispustila tri brejk prilike, srpska teniserka je iskoristila dve od četiri i dobila drugi set sa 6:3. Meč je trajao jedan sat i 53. minuta.

Protivnica Bojane Jovanovski će u poslednjem kolu kvalifikacija igrati sa Britankom Laurom Robson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu