Nova vest
Tenis

Subota, 26.03.2011.

01:54

Majami: I Ana briljantna na startu

Srpska teniserka Ana Ivanović odlično je startovala na turniru u Majamiju, pošto je u drugom kolu deklasirala Kimiko Date-Krum sa 6:2, 6:0.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Meč je trajao 59 minuta, a Ivanovićeva je došla do trećeg trijumfa u isto toliko okršaja sa veterankom iz Japana.

U borbi za plasman u osminu finala Ana će igrati sa Viržini Razano iz Francuske, koja je iznenadila Kaju Kanepi sa 6:3, 7:6 (7-5).

Iako je na samom startu napravila brejk i povela sa 2:0, Ivanovićeva je već u narednom gemu duplom servis greškom izgubila stečenu prednost.

Brejkovi su se nizali kao na traci, a prva je seriju prekinula Ana – spasla je tri brejk lopte i povela sa 5:2. Zatim je srpska teniserka napravila još jedan brejk, četvrti u setu, i povela sa 1-0 za 30 minuta igre.

Posle velike borbe i tri spasene brejk lopte, Ivanovićeva osvaja prvi gem drugog seta, a zatim ponovo oduzima servis protivnici – 2:0. Iako je retko koji gem bio lako dobijen, Ana je uspevala da bolje odigra ključne poene i povede sa 4:0.

Ivanovićeva do kraja nije popuštala i realizovala je prvu meč loptu za konačni trijumf nakon 59 minuta igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu