Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 15.03.2010.

23:35

Ana izgubila, ali uživala

Ana Ivanović je izgubila u 2. kolu Indijan Velsa od Sevastove, ali kaže da je uživala na terenu i da će joj to poboljšati samopouzdanje, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„Pokušavam sebi da govorim kako je potrebno da probam da uradim sve što mogu na terenu i u isto vreme se zabavim kako bi se samopouzdanje vratilo. Iako sam izgubila uživala sam na terenu. Trudila sam se da mi bude zabavno posle dugo vremena. Zato se bolje osećam jer sam lakše disala i bila slobodnija. To takođe dolazi i sa samopouzdanjem,“ navode Večernje novosti.

„U prošlosti nisam bila sigurna kada sam izlazila na teren, povlačila sam se u sebe, postajala napeta i preokupirana raznim stvarima misleći o svemu osim o meču. Ovog puta sve je bilo drugačije. To je jedna od boljih stvari, ali, nažalost, to je proces“, dodala je Ivanovićeva a prenele 'Novosti'.

Iako je posle FED kup meča sa Rusijom rekla drugačije, Ana razmišlja da krene da se takmiči i u dublovima.

„Možda ću zaista početi više da igram dublove. Nisam o tome još razgovarala sa (trenerom) Hajncom, ali mogućnost za tu odluku postoji. Do sada nisam prihvatala parove zbog problema sa ramenom. Ali, sada su stvari drugačije. Možda bi zaista bilo dobro da odigram više mečeva jer bi mi to pomoglo da se što bolje spremim za ono što me čeka u singlu, kada je reč o pritisku i određenim situacijama na terenu,“ rekla je srpska teniserka a preneo beogradski dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve