Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 09.11.2009.

16:12

Pariz: Troicki u drugom kolu

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo na Mastersu u Parizu pošto mu je Pol Anri Matije predao meč zbog povrede.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U trenutku predaje srpski teniser je vodio sa 1:0 u setovima (7:6) i 3:0 u drugom periodu. Protivnik drugog srpskog reketa u drugom kolu biće 13. nosilac Čeh Radek Štepanek koji je u prvoj rundi bio slobodan.

Matije je meč predao zbog povrede zgloba na koju se požalio u finišu prvog seta. Imao je Francuz u 12. gemu nekoliko set lopti, ali Troicki je fenomenalnim servisima izborio taj-brejk koji je na kraju i dobio.

Srpski teniser je do trenutka predaje Francuza imao neverovatnih 16 as udaraca i odličnih 74% ubačenog prvog servisa. Već na startu drugog perioda Troicki je oduzeo Francuzu servis, poveo sa 3:0, a onda je Matije odlučio da preda duel.

Pored Troickog na poslednjem Mastersu sezone u singlu učestvuje i Novak Đoković koji je u prvom kolu slobodan. Njegov protivnik u drugoj rundi biće bolji iz meča Huan Monako – Žeremi Šardi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve