Nova vest
Tenis

Petak, 30.05.2008.

13:11

Ana i Novak u 16, Jelena čeka

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ana Ivanović i Novak Đoković plasirali su se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske. Ana je u trećem kolu bila bolja od Karoline Vozniacki sa 2:0 (6:4, 6:1), dok je Novak dalje prošao takođe bez izgubljenog seta protiv Amerikanca Vejna Odeznika (7:5, 6:4, 6:2). Ivanovićeva će za mesto u četvrtfinalu igrati sa Čehinjom Petrom Četkovskom, trenutno 77. na WTA listi, a Đoković će se u osmini finala sastati sa domaćim igračem Pol-Anri Matijeom koji je savladao Eduarda Švanka u prethodnoj rundi.

Četkovska je u 3. kolu pobedila sunarodnicu Ivetu Benešovu sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3, a ovo joj je prvo učešće na Rolan Garosu.

Jelena Janković nije završila meč trećeg kola sa Slovakinjom Dominikom Cibulkovom zbog mraka. Jelena je dobila prvi set rezultatom 7:5 i vodi u drugom 4:2. Pobednica ovog duela za mesto u najboljih osam boriće se sa Poljakinjom Anješkom Radvanskom

Opširnije o trijumfu Ivanovićeve i Đokovića u 3. kolu pogledajte na našem specijalu posvećenom Otvorenom prvenstvu Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve