Nova vest
Tenis

Nedelja, 30.03.2008.

23:39

Poraz Ane u Majamiju

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u trećem kolu WTA turnira u Majamiju. Bolja od nje bila je američka veteranka Lindzi Devenport u dva seta – 6:4, 6:2, u duelu koji je trajao jedan sat i 17 minuta. Protivnica Devenportove u narednoj rundi biće Ruskinja Dinara Safina.

Ana je imala loš procenat ubačenog prvog servisa (58 %), i to je jedan od glavnih razloga ubedljivog poraza naše teniserke.

U prvom setu nijedna teniserka nije bila preterano sigurna na svom servisu. Ana je napravila dva brejka, ali je dozvolila protivnici da joj tri puta oduzme servis, i nekada najbolja teniserka sveta dobila je taj deo igre rezultatom 6:4.

U drugom setu Amerikanka je iskusnom igrom iskoristila tri od četiri brejk prilike, i iako je Ana napravila jedan brejk u tom delu, Devenportova je na veliko iznenađenje svih privela meč kraju sa ubedljivih 6:2 u drugom setu.

Turnir u Majamiju igra se za nagradni fond od tri miliona i 770 hiljada dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu