Tenis 65

Nedelja, 30.03.2008.

23:39

Poraz Ane u Majamiju

Poraz Ane u Majamiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Ženevljanin

pre 16 godina

@Eki, Mima je ipak u pravu. Ti si tačno naveo da je Jelena dva puta pobedila Lindzi, ali je njihov prvi meč posle porođajne pauze dobila Davenport (turnir u Baliju) koja tad nije bila ni u prvih 200. Evo jednog korisnog linka tennis.wettpoint.com/en/h2h-wta.html za sve koji žele da uporede "head to head" rezultate teniserki. Ne samo u međusobnim susretima - može se videti i kako bilo koje dve teniserke prolaze u susretima sa istim igračicama. (Davenport je tu bolja od Ane a Ana je bolja od Jelene). Ukupno gledajući, tokom cele karijere, pa je prirodno da Lindzi ima veći procenat dobijenih mečeva od Ane i od Jelene.

Milan

pre 16 godina

@nataly
Pa ako si JJ obožavatelj ne moraš da blatiš Anu! Neće postati JJ od toga bolja. JJ i Ana su igračice podjednakih kvaliteta što govori i mesto na listi. Što se tiče Aninog skora sa top 10 igračicama, za tvoju informaciju, osim sa sestrama Vilijams i Enan sa svim ostalima je bilans pozitivan.

coka

pre 16 godina

ne mogu daverujem!!!kad JJ izgubi onda svi pisete kako lose iga,nece uspeti jos dugo u top 10.... a kad Ana izgubi onda nema veze Anchi bice bolje!!!

Eki

pre 16 godina

@ Mima
Nije tacno, ne izmisljaj, Jelena je prosle godine u Pekingu pobedila Devenport; a prosle nedelje je razbila u prvom setu i povela u drugom, kada je ova predala jer je videla da nema sanse.

nataly

pre 16 godina

I sta sad?!Nista.Idemo dalje.
Malo me pocinju nervirati "strucni" komentari tipa:Ne moze da veze dva jaka turnira.Nije psihicki stabilna"...
Mi svi zelimo i ocekujemo najvise(a da li to nasi mogu?!)U ovom trenutku Ana jos nije najbolja teniserka na svetu.Setite se samo sa Sarapovom kakav horor,samo sto nije plakala.Ana ima potencijal(i to sto je trenutno br.2 dosta govori).S,druge strane kakav skor ima sa igracicama iz top 10.Nikog nije dobla olako!!!!
Devenportova nije za potcenjivanje.Vrlo brzo se vra ca u top 5..ako ovako nastavi.Setite se i Enan ,porodjaj i bolest...pa gde je sad!To su vrhunske teniserke.Samo Lindzi ima i godina.Ako J.J. dodje u situaciju da igra sa Devenport(Lindzi je gubila od Safine) bice gutavo...Ali J.J. zna kako da igra sa izvanrednim teniserkama(ali i da gubi).Ako ponovi igru sa IW...mozemo se radovati finalu(ali prvo da skoci pa da kazemo hop)!
(J.J. obozavatelj)

Mima

pre 16 godina

Neumorna i neizbežna svetlana piše: "kakav blam". Neumorna i neizbežna svetlana ne zna da reč blam ne postoji, postoji reč blamaža (fr. blamage), i da znači sramota, bruka. Zašto je bruka izgubiti jedan meč, u poštenoj igri, od svake protivnice, a pogotovo od Lindzi Devenport? svetlana ne zna ko je Lindzi Devenport. svetlana ume samo da ne voli Anu. Federer je izgubio od Fiša, Novak od ne sećam se koga, Jelena je prošle godine izgubila od Lindzi koja se tek vratila tenisu, posle porođaja. Nikada to ne bih nazvala blamažom. Uostalom, Ana je pre sedam dana uzela veliki trofej. To se jedino pamti. svetlana, raduje me što bar dobro poznaješ pravopis.

nick

pre 16 godina

Samo napred Ana,zaboravi ovaj turnir i gazi dalje...ima jos vremena da ojacas psihicki,a igru si svakako usavrsila,jos malo i bices No.1!Ovo je za tebe samo jos jedno iskustvo...A vi maliciozni sto odmah pljujete po drugima pozabavite se sobom!samo napred nasi!

Mila

pre 16 godina

Lindsey Davenport je mozda igracica solidnih kvaliteta, ali ima arogantnu crtu koja je jako iritirajuca. nedavno sam gledala emisiju o njoj gde je davala komentare za koje ona verovatno smatra da su mestu, ali su odraz uzasne nerafiniranosti( arrogant and ignorant)e.g.ona nosi pelene iz amerike bilo gde da ide za slucaj da nema pelena u toj zemlje!!! ?? .
mislim da je to problem uopste sa americkim teniserima ( mozda sportistima uopste). setimo se rodick-a i njegovog vristanja na sudiju na AO sa komentarom" ako ne razumes govoricu sporije" - aludirajuci na sudijin ne- maternji engleski. bljak!
ili recimo geldala sam emisiju o Blake-u gde on kaze da su teniseri iz drugih zemalja dobri jer imaju "snaznu motivaciju" da odu iz uzasnih uslova u kojima su, a americki teniseri rade to kao "fun" pa eto zato nisu bas uvek najbolji. fuj!
imam jos puno primera ali je dosta za danas
mozda su ini dobri teniseri ali je njihova arogancija i ispraznost mucna-
sportista treba da bude licnost kao celina, a ne cista mehanika baratanja loptom.

Gordana

pre 16 godina

Niste normalni!Kako vas samo nije sramota da saljete takve komentare(ova je bolja,ova je lepsa.......).Pustite devojke da igraju kako znaju i umeju.Bavite se malo svojim zivotom

Ирена

pre 16 godina

Било је за очекивати да Линдзи буде мотивисана јер веома поштује Ану. Значајно је поправила кретање у односу на претходни турнир, док је с друге стране код Ане сличан синдром као код Нолета. Још немају ту снагу, а ни искуство да би повезали два јака турнира на врхунском нивоу.

@markos

Заиста невероватно на који се ниво спуштају неки људи због озлојеђености. Али оно што заиста забрињава је да су такви коментари почели да се толеришу. Хајде сада, као и обично када вас критикујем, немојте ми пустити коментар.

yros

pre 16 godina

iznenadjenje il ne,ana je jos jednom dokazala da nije u stanju da odigra dva velika turnira u vrhunskom stilu! al boze moj,sad ce da usledi pauza pa ce onda da terorise na sljaci! jelena i janko,sad je na vas red!!!

Pegone

pre 16 godina

Ok i Ana i Nole su izgubili ali treba spomenuti da se juce bas igralo u ocajnim uslovima sa veoma visokom vlaznoscu i temperaturama.
K'o dokaz dovoljno je bilo gledati Tursunova i Lopeza

Miroslav

pre 16 godina

Ma samo napred, mlada si, ima još malo oscilacija, ali bićeš no.1. Verujemo u tebe, samo se ne bacaj u politiku!!! Jer, volimo te svi

Ženevljanin

pre 16 godina

Ana je izgubila od velike šampionke, koja je pokazala da u njoj još ima vatre. Ako ne zameramo Novaku koji je izgubio svoj prvi meč u Majamiju protiv igrača koji nije u prvih sto (u sledećem kolu je ispao) još manje ima razloga da se ljutimo na Anu. I u ženskom kao i u muškom tenisu nema sigurnih pobeda na ovakvim turnirima gde svi/sve igraju vrhunski tenis. Svako pravilo ima izuzetaka, a izuzetak se u muškom tenisu zove Federer (poslednjih četiri godine) i Nadal (nešto kraće, na šljaci) a u ženskom poslednjih godinu dana - Enen. Bilo je i drugih koji su u kraćim ili dužim periodima bili apsolutni favoriti u svakom meču (od onih koji danas jos igraju to su bile sestre Vilijams), ali nijedan od naših tenisera/ki (najboljih koje smo ikad imali, sem Monike) nije dostigao taj nivo, koji dostiže ne više od par tenisera/ki svake decenije. Bilo bi fantastično kada bi bar jedan od njih to uspeo...

Shadow

pre 16 godina

@nikola_b

Potpuno se slazem sa tobom, hteli su da ospore pobedu velike JJ !!!
Ana je ocigledno ili imala los dan ili neku zescu blokadu u glavi sto igra sa teniskom legendom. Nema veze, idemo dalje. Puno srece Jeci i Janku danas !

danijela

pre 16 godina

U Indijan Velsu je rekla kada je JJ igrala sa Linzi da moze da bira odabrala bi Linzi. Pogresan izbor, Ana!
Bilo je ocekivano, nije masina.

Dzoni

pre 16 godina

@zoran
A gde si da hvalis Jelenu kad je ovu istu Lindzi pre 15 dana pocistila sa terena
@bobcha
Ana je pobedila Venus Williams pre 2 meseca na Australian open-u ali ti si verovatno jedan od onih koji tenis ne prate ali zato cuce u podrumu i cekaju neki retki poraz nasih tenisera da ponosno izazadju i kazu svoje crne misli

Teniser CH

pre 16 godina

Ovaj poraz i ne treba da cudi. Lindzi je dugo bila Nr. 1 i to onda kada je bilo mnogo dobrih na vrhu. Ona se i vratila tenisu jer ga voli, a takodje vidi da jos moze dugo medju top 10 jer medju tih 10 nema mnogo vrhunskih, i u sustini svaka svaku moze da pobedi. Bas kao sto neko rece, zenski tenis je teatar, i to onaj gde treba gledati samo zavrsni cin, a predigraci ne vrede jedne jedine prebijene pare. Neko tamo spomenu, napor je to 2 turnira za redom! Covece koju praznu slamu ti mlatis? Ima tacno 4 sata avionom od Cal. do Floride, 2-3 dana odmora i opustanja sa lakim treningom jednom vrhunskom sportisti je vise nego dovoljno da se pripremi. Podloge slicne, vreme slicno, turnir jak....koja veca motivacija treba tu? U pitanju je nesto drugo koje samo Ana i Nole znaju. Videcemo dokle ce Jelena da dogura, ali samo kad bi skratila svoje ne potrebno loptanje i prostudirala malo one sto vise znaju od nje, Kad vec nece ni trenera ni psihologa da angazuje.

Djole

pre 16 godina

Svaka cast nasim teniserima i teniserkama na uspesima(pa i na porazima)pratim ih redovno i prozivljavam iste kao i vecina nasih objektivnih navijaca.
Komentare citam i postujem svacije misljenje i ne smeta mi uzdizahje u zvezde nasih igraca posle pobeda ili negiranje istih posle poraza ali me strasno pogadja (vredja) kada procitam uvredljive komentare na racun protivnickih igraca,tipa; ona americka krava-simentalka-"nadam se da ce je sledeci put rasturiti-najmanje ubiti" itd.
Takvi komentari dovoljno govore o komentatorovom karakteru -veoma zalosno ne samo za osobe kojima su upucene,vec i za nas -prave postovaoce sporta i sportista!
MOLIM VAS da ne sramotite sve NAS,lako je vredjati i blatiti ,a lepo biti COVEK iNAVIJAC.
SVIMA pozdrav!
Djole

Domaći

pre 16 godina

Hajde, pošteno, ko je video Jecu i Janka u trećem kolu, a Noleta, Zikija i Anu - na odmoru u Diznilendu?
Sva sreća pa ih imamo za izvoz :-)

Dusan

pre 16 godina

Neverovatn poraz, Ana je na svoj servis osvojila manje poena od Devenport, a tako se ne dobijaju mecevi. Da je prvo kolo igrala slabo pa i da se kaze da joj ne leze dva turnira za redom, ali bila je odlicna i nije se mnogo umorila. Verovatno je imala psiholoski pritisak, jer se ocekuje pobeda, ali Devenport je dobra i iskusnai ne propusta prilike kada joj se ukazu. Mada ipak joj je Sarapova pokazala u Melburnu gde je u odnosu na sadasnju top klasu. Izgleda da Ana ipak nije jos uvek i u top klasi. Malo odmora pa na sljaku. Odlican pocetak godine za Anu.

Goran

pre 16 godina

Postovani komentatori...
Uzasno je nacuti ,a kamoli i citati komentare koje Vi piseti.
Toliko frustrirajuci,toliko maliciozni,toliko neuki ,da ne znam uopste ko Vam daje i gram prava da upucujete bilo kakve kritike na racun Ane,Jelene i Novaka.
Jos primitivnije i uzasnije ,sto komentarima pokusavate da stvarate sliku o Ani I Jeleni kao dvema najgorim protivnicama,a to nema veze sa realnoscu
Pa njih dve se izuzetno cene i uzajmano postuju sve sto je jedna i druga uradile do sada u tenisu.
Postovani ,kada budete to shvatili ,mocicete ISKRENO I OD SRXA DA SE RADUJETE POBEDAMA OVAIM DVEMA DEVOJKAMA.
A ne da jednoj pozelite srecu a jednoj nesrecu...
Pozdravljam i Anu koja je danas porazena ,ali i dalje je velika igracica,pozdravljam Jelenu koja je pobedila i dalje ostala velika kao i u porazu od prosle nedelje.
A vama zelim da vase frustracije lecite kod Vas kuci ,a ne slanjem poruka nebulozne i zlurade sadrzine.

Zox

pre 16 godina

Pa pobedila ja Ana Venus i to na ovogodisnjem AO.

Ma ovo se i ocekivalo. I sama Ana je rekla da posle osvojenog turnira, ispada u prvom-drugom kolu. Kada to promeni, bice jos bliza No1.

paracinka

pre 16 godina

Za bobchu i sve ostale nepoznanike tenisa:
protiv Devenporotve, i kako je mogla da je ikada pobedi ili izgubi od nje???
E sad sto je izgubila, i sama zna zasto! Zasto odmah paljba i pljuvanje po njoj, a na Indian Welsu vam je bila dobra! Drzi se Ana, neki od sledeca 3 Gren Slema su tvoji!

Takodje i cestitke za JJ. S njom se nikad ne zna! Cas igra na najlosijem, a cas na extra nivou! Nadam se da ce nas prijatno iznenaditi i igrati u finalu!

Let's go Ana, let' go!!!!!!!!

Bojan

pre 16 godina

@markos
Ta teniserka ima 55 osvojenih turnira a to je mislena imena za sve nase tenisre ukupno i jos oko 750 pobeda na WTA turnirima.
Nicim nije zasluzila de je svinja kao ti vredjas.

zemljotres

pre 16 godina

Nista neobicno.Isto kao i Novak, ne moze da veze dva turnira za redom bez mini godisnjeg odmora.Ipak je ona jos uvek daleko, daleko od Enanove.....

Ivica

pre 16 godina

Naravno da ne treba odmah kritikovati Anu, ali ne razumem ljude koji se ponasaju kao da je vec osvojila 10 Gren Slemova, a nije jos ni jedan, i ne znaci da ce. Mislite, lepo bi joj stajalo? Da, ali, kao sto je i sama rekla, lepota ne igra tenis.
Ana do sada nije pobedila ni Serenu, ni Denvenport, a da je imala onakve zestoke meceve sa Enanovom kakve je imala Jelena, sve bi bilo realnije sagledano.
Svi nasi teniseri treba da shvate u koliko su godina osvajali Gren Slemove najveci svetski igraci - pre punoletstva. Sve ostalo je bila nadogradnja.

straja

pre 16 godina

e sta nas je ovo poterao maler, nekako sam uvek navikao na pobede, i kad porcitam ili cujem da je neko od nasih izgubio bas se smorim, ajde glavu gore i bice to sve kako treba.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Ali sada je Jelena napravila podvig - u jednom danu dve pobede.
Ova druga - ekspresna : 6:2 i 6:1.
Kako je dobro kad imamo nekoliko svetskih igrac(ic)a.
Uvek neko prodje dalje noseci i sireci pozitivnu sliku Srbije u svet.

Mare

pre 16 godina

Pa dobro ovo je zenski tenis sve je moguce.Moguce je da Kuznjecova gubi 1:5 u drugom setu i onda veze 11 gemova i pobedi.To isto radi i JJ samo na jos tezi nacin.
Jednostavno pobednicima IW nije legao ovaj turnir i sta da se radi.Steta.

fghg

pre 16 godina

"Ana je imala loš procenat ubačenog prvog servisa (58 %), i to je jedan od glavnih razloga ubedljivog poraza naše teniserke."

Pa ako cemo suditi po tome Lindzi je imala 57% pa je dobila mec.

nikol dž. femija

pre 16 godina

Ana je mlada ,biće još prilike za revanš. Pokazala je da još nije mentalno i fizički jaka za 2 uzastupna turnira, ali sada bar nije odmah izgubila. TE UZASTOPNE POBEDE I TRIJUMFE mogu samo baš super izuzetni...JESTE DA NAM JE SVIMA KRIVO...

JELENA JE POBEDILA 2:0, a kako da je nema na rezultatima "uživo"na glavnoj strani? BRAVO ZA JJ!

NADAJMO SE DA ĆE I JANKO pobediti Johansova, a što i ne bi ?! Pa mi svi navijamo i za njega !!!

Ena

pre 16 godina

Zaista, ŠTA REĆI, sada?!

Neverovatno je da komentatori na Sport klubu ni ne spomenu rezultate naših devojaka, ALI ZABORAVILA SAM - OVDE odavno ništa više nije neverovatno...postalo je NORMALNO ONO ŠTO JE nenormalno.KAO DA nisu iz Srbije i da ne igraju srpske igračice i da oni ne prenose srpskim gledaocima u Srbiji!!

melbourneserb

pre 16 godina

osvetice jelena mladju koleginicu i pokazati americkoj simentalki gde joj je mesto samo ako dogura do susreta sa jelenom nacionale

Miroslav

pre 16 godina

Nikako mi nisu jasne Tolike OSCILACIJE u igri svih naših tenisera ... mogu svakoga da oduvaju, ali i od totalnih anonumusa da izgube !!??

A oni koji su otpisivali Lindzi vidi se da nemaju pojma o sportu i sportskoj psihologiji pravih Šampiona ... takvi ljudi su gladni pobeda i takmičenja ... a ona nije bila povređena pa da joj nešto fali !!!

srkki RS

pre 16 godina

Očekivano,ipak bi ATP i WTA morali da pomjere vrijeme odigravanja ova dva turnira prenaporno je za većinu tenisera .Ani je možda bolje bilo da nije ni učestvovala nego da je odmah poslije IV počela da se priprema za sezonu na šljaci kao i Šarapova.

Mirko

pre 16 godina

Ana je sama rekla da njenom organizmu prija kada ne igra odmah posle nekog turnira jos jedan.
Ana je u karijeri imala mnogo srece sa zrebom, i da je imala tezak put Jelene Jankovic, ne bi postigla ovoliko do sada.
To se pokazuje cim Ana dobije tezeg protivnika u pocetku, i o tome treba da razmisli.

nikola_b

pre 16 godina

Za mene ovo nije neko iznenadjenje posto ja Ana vrlo slicna Noletu i tesko da mogu da sastave dva dobro odigrana turnira.
Ana bi takodje trebala da povede racuna sta joj moderatori pisu po sajtu ! Posle pobede J.Jankovic protiv Lindzi Devenport u IW na Aninom sajtu je bio text gde se gotovo sa zaljenjem govori da Lindzi nije predala mec da bi u polufinalu igrala protiv Ane a takodje i na sajtu B92 imamo zlurade komentare na racun Jelene Jankovic !
Razmislite o tome sta pisete , narodna izreka kaze "Nikad se neponesi ni u dobru ni u zlu " !

JJ FAN !!!

Danilos

pre 16 godina

I sta?Sad ce neko da prica nesto lose?
Iskreno se nadam da nece, jer ovi nashi ljubimci nisu zasluzili niti jednu JEDINU losu kritiku!
Ana lose si odigrala, ali sta je tu je, posluzice servis na RG u to verujemo!

WE LOVE YOU!

Danilos

pre 16 godina

I sta?Sad ce neko da prica nesto lose?
Iskreno se nadam da nece, jer ovi nashi ljubimci nisu zasluzili niti jednu JEDINU losu kritiku!
Ana lose si odigrala, ali sta je tu je, posluzice servis na RG u to verujemo!

WE LOVE YOU!

fghg

pre 16 godina

"Ana je imala loš procenat ubačenog prvog servisa (58 %), i to je jedan od glavnih razloga ubedljivog poraza naše teniserke."

Pa ako cemo suditi po tome Lindzi je imala 57% pa je dobila mec.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Ali sada je Jelena napravila podvig - u jednom danu dve pobede.
Ova druga - ekspresna : 6:2 i 6:1.
Kako je dobro kad imamo nekoliko svetskih igrac(ic)a.
Uvek neko prodje dalje noseci i sireci pozitivnu sliku Srbije u svet.

nikola_b

pre 16 godina

Za mene ovo nije neko iznenadjenje posto ja Ana vrlo slicna Noletu i tesko da mogu da sastave dva dobro odigrana turnira.
Ana bi takodje trebala da povede racuna sta joj moderatori pisu po sajtu ! Posle pobede J.Jankovic protiv Lindzi Devenport u IW na Aninom sajtu je bio text gde se gotovo sa zaljenjem govori da Lindzi nije predala mec da bi u polufinalu igrala protiv Ane a takodje i na sajtu B92 imamo zlurade komentare na racun Jelene Jankovic !
Razmislite o tome sta pisete , narodna izreka kaze "Nikad se neponesi ni u dobru ni u zlu " !

JJ FAN !!!

Mirko

pre 16 godina

Ana je sama rekla da njenom organizmu prija kada ne igra odmah posle nekog turnira jos jedan.
Ana je u karijeri imala mnogo srece sa zrebom, i da je imala tezak put Jelene Jankovic, ne bi postigla ovoliko do sada.
To se pokazuje cim Ana dobije tezeg protivnika u pocetku, i o tome treba da razmisli.

srkki RS

pre 16 godina

Očekivano,ipak bi ATP i WTA morali da pomjere vrijeme odigravanja ova dva turnira prenaporno je za većinu tenisera .Ani je možda bolje bilo da nije ni učestvovala nego da je odmah poslije IV počela da se priprema za sezonu na šljaci kao i Šarapova.

zemljotres

pre 16 godina

Nista neobicno.Isto kao i Novak, ne moze da veze dva turnira za redom bez mini godisnjeg odmora.Ipak je ona jos uvek daleko, daleko od Enanove.....

Ivica

pre 16 godina

Naravno da ne treba odmah kritikovati Anu, ali ne razumem ljude koji se ponasaju kao da je vec osvojila 10 Gren Slemova, a nije jos ni jedan, i ne znaci da ce. Mislite, lepo bi joj stajalo? Da, ali, kao sto je i sama rekla, lepota ne igra tenis.
Ana do sada nije pobedila ni Serenu, ni Denvenport, a da je imala onakve zestoke meceve sa Enanovom kakve je imala Jelena, sve bi bilo realnije sagledano.
Svi nasi teniseri treba da shvate u koliko su godina osvajali Gren Slemove najveci svetski igraci - pre punoletstva. Sve ostalo je bila nadogradnja.

Goran

pre 16 godina

Postovani komentatori...
Uzasno je nacuti ,a kamoli i citati komentare koje Vi piseti.
Toliko frustrirajuci,toliko maliciozni,toliko neuki ,da ne znam uopste ko Vam daje i gram prava da upucujete bilo kakve kritike na racun Ane,Jelene i Novaka.
Jos primitivnije i uzasnije ,sto komentarima pokusavate da stvarate sliku o Ani I Jeleni kao dvema najgorim protivnicama,a to nema veze sa realnoscu
Pa njih dve se izuzetno cene i uzajmano postuju sve sto je jedna i druga uradile do sada u tenisu.
Postovani ,kada budete to shvatili ,mocicete ISKRENO I OD SRXA DA SE RADUJETE POBEDAMA OVAIM DVEMA DEVOJKAMA.
A ne da jednoj pozelite srecu a jednoj nesrecu...
Pozdravljam i Anu koja je danas porazena ,ali i dalje je velika igracica,pozdravljam Jelenu koja je pobedila i dalje ostala velika kao i u porazu od prosle nedelje.
A vama zelim da vase frustracije lecite kod Vas kuci ,a ne slanjem poruka nebulozne i zlurade sadrzine.

nikol dž. femija

pre 16 godina

Ana je mlada ,biće još prilike za revanš. Pokazala je da još nije mentalno i fizički jaka za 2 uzastupna turnira, ali sada bar nije odmah izgubila. TE UZASTOPNE POBEDE I TRIJUMFE mogu samo baš super izuzetni...JESTE DA NAM JE SVIMA KRIVO...

JELENA JE POBEDILA 2:0, a kako da je nema na rezultatima "uživo"na glavnoj strani? BRAVO ZA JJ!

NADAJMO SE DA ĆE I JANKO pobediti Johansova, a što i ne bi ?! Pa mi svi navijamo i za njega !!!

Ena

pre 16 godina

Zaista, ŠTA REĆI, sada?!

Neverovatno je da komentatori na Sport klubu ni ne spomenu rezultate naših devojaka, ALI ZABORAVILA SAM - OVDE odavno ništa više nije neverovatno...postalo je NORMALNO ONO ŠTO JE nenormalno.KAO DA nisu iz Srbije i da ne igraju srpske igračice i da oni ne prenose srpskim gledaocima u Srbiji!!

melbourneserb

pre 16 godina

osvetice jelena mladju koleginicu i pokazati americkoj simentalki gde joj je mesto samo ako dogura do susreta sa jelenom nacionale

Bojan

pre 16 godina

@markos
Ta teniserka ima 55 osvojenih turnira a to je mislena imena za sve nase tenisre ukupno i jos oko 750 pobeda na WTA turnirima.
Nicim nije zasluzila de je svinja kao ti vredjas.

Djole

pre 16 godina

Svaka cast nasim teniserima i teniserkama na uspesima(pa i na porazima)pratim ih redovno i prozivljavam iste kao i vecina nasih objektivnih navijaca.
Komentare citam i postujem svacije misljenje i ne smeta mi uzdizahje u zvezde nasih igraca posle pobeda ili negiranje istih posle poraza ali me strasno pogadja (vredja) kada procitam uvredljive komentare na racun protivnickih igraca,tipa; ona americka krava-simentalka-"nadam se da ce je sledeci put rasturiti-najmanje ubiti" itd.
Takvi komentari dovoljno govore o komentatorovom karakteru -veoma zalosno ne samo za osobe kojima su upucene,vec i za nas -prave postovaoce sporta i sportista!
MOLIM VAS da ne sramotite sve NAS,lako je vredjati i blatiti ,a lepo biti COVEK iNAVIJAC.
SVIMA pozdrav!
Djole

Ženevljanin

pre 16 godina

Ana je izgubila od velike šampionke, koja je pokazala da u njoj još ima vatre. Ako ne zameramo Novaku koji je izgubio svoj prvi meč u Majamiju protiv igrača koji nije u prvih sto (u sledećem kolu je ispao) još manje ima razloga da se ljutimo na Anu. I u ženskom kao i u muškom tenisu nema sigurnih pobeda na ovakvim turnirima gde svi/sve igraju vrhunski tenis. Svako pravilo ima izuzetaka, a izuzetak se u muškom tenisu zove Federer (poslednjih četiri godine) i Nadal (nešto kraće, na šljaci) a u ženskom poslednjih godinu dana - Enen. Bilo je i drugih koji su u kraćim ili dužim periodima bili apsolutni favoriti u svakom meču (od onih koji danas jos igraju to su bile sestre Vilijams), ali nijedan od naših tenisera/ki (najboljih koje smo ikad imali, sem Monike) nije dostigao taj nivo, koji dostiže ne više od par tenisera/ki svake decenije. Bilo bi fantastično kada bi bar jedan od njih to uspeo...

Mila

pre 16 godina

Lindsey Davenport je mozda igracica solidnih kvaliteta, ali ima arogantnu crtu koja je jako iritirajuca. nedavno sam gledala emisiju o njoj gde je davala komentare za koje ona verovatno smatra da su mestu, ali su odraz uzasne nerafiniranosti( arrogant and ignorant)e.g.ona nosi pelene iz amerike bilo gde da ide za slucaj da nema pelena u toj zemlje!!! ?? .
mislim da je to problem uopste sa americkim teniserima ( mozda sportistima uopste). setimo se rodick-a i njegovog vristanja na sudiju na AO sa komentarom" ako ne razumes govoricu sporije" - aludirajuci na sudijin ne- maternji engleski. bljak!
ili recimo geldala sam emisiju o Blake-u gde on kaze da su teniseri iz drugih zemalja dobri jer imaju "snaznu motivaciju" da odu iz uzasnih uslova u kojima su, a americki teniseri rade to kao "fun" pa eto zato nisu bas uvek najbolji. fuj!
imam jos puno primera ali je dosta za danas
mozda su ini dobri teniseri ali je njihova arogancija i ispraznost mucna-
sportista treba da bude licnost kao celina, a ne cista mehanika baratanja loptom.

straja

pre 16 godina

e sta nas je ovo poterao maler, nekako sam uvek navikao na pobede, i kad porcitam ili cujem da je neko od nasih izgubio bas se smorim, ajde glavu gore i bice to sve kako treba.

Teniser CH

pre 16 godina

Ovaj poraz i ne treba da cudi. Lindzi je dugo bila Nr. 1 i to onda kada je bilo mnogo dobrih na vrhu. Ona se i vratila tenisu jer ga voli, a takodje vidi da jos moze dugo medju top 10 jer medju tih 10 nema mnogo vrhunskih, i u sustini svaka svaku moze da pobedi. Bas kao sto neko rece, zenski tenis je teatar, i to onaj gde treba gledati samo zavrsni cin, a predigraci ne vrede jedne jedine prebijene pare. Neko tamo spomenu, napor je to 2 turnira za redom! Covece koju praznu slamu ti mlatis? Ima tacno 4 sata avionom od Cal. do Floride, 2-3 dana odmora i opustanja sa lakim treningom jednom vrhunskom sportisti je vise nego dovoljno da se pripremi. Podloge slicne, vreme slicno, turnir jak....koja veca motivacija treba tu? U pitanju je nesto drugo koje samo Ana i Nole znaju. Videcemo dokle ce Jelena da dogura, ali samo kad bi skratila svoje ne potrebno loptanje i prostudirala malo one sto vise znaju od nje, Kad vec nece ni trenera ni psihologa da angazuje.

Gordana

pre 16 godina

Niste normalni!Kako vas samo nije sramota da saljete takve komentare(ova je bolja,ova je lepsa.......).Pustite devojke da igraju kako znaju i umeju.Bavite se malo svojim zivotom

danijela

pre 16 godina

U Indijan Velsu je rekla kada je JJ igrala sa Linzi da moze da bira odabrala bi Linzi. Pogresan izbor, Ana!
Bilo je ocekivano, nije masina.

Dzoni

pre 16 godina

@zoran
A gde si da hvalis Jelenu kad je ovu istu Lindzi pre 15 dana pocistila sa terena
@bobcha
Ana je pobedila Venus Williams pre 2 meseca na Australian open-u ali ti si verovatno jedan od onih koji tenis ne prate ali zato cuce u podrumu i cekaju neki retki poraz nasih tenisera da ponosno izazadju i kazu svoje crne misli

Shadow

pre 16 godina

@nikola_b

Potpuno se slazem sa tobom, hteli su da ospore pobedu velike JJ !!!
Ana je ocigledno ili imala los dan ili neku zescu blokadu u glavi sto igra sa teniskom legendom. Nema veze, idemo dalje. Puno srece Jeci i Janku danas !

Ирена

pre 16 godina

Било је за очекивати да Линдзи буде мотивисана јер веома поштује Ану. Значајно је поправила кретање у односу на претходни турнир, док је с друге стране код Ане сличан синдром као код Нолета. Још немају ту снагу, а ни искуство да би повезали два јака турнира на врхунском нивоу.

@markos

Заиста невероватно на који се ниво спуштају неки људи због озлојеђености. Али оно што заиста забрињава је да су такви коментари почели да се толеришу. Хајде сада, као и обично када вас критикујем, немојте ми пустити коментар.

coka

pre 16 godina

ne mogu daverujem!!!kad JJ izgubi onda svi pisete kako lose iga,nece uspeti jos dugo u top 10.... a kad Ana izgubi onda nema veze Anchi bice bolje!!!

Mare

pre 16 godina

Pa dobro ovo je zenski tenis sve je moguce.Moguce je da Kuznjecova gubi 1:5 u drugom setu i onda veze 11 gemova i pobedi.To isto radi i JJ samo na jos tezi nacin.
Jednostavno pobednicima IW nije legao ovaj turnir i sta da se radi.Steta.

Domaći

pre 16 godina

Hajde, pošteno, ko je video Jecu i Janka u trećem kolu, a Noleta, Zikija i Anu - na odmoru u Diznilendu?
Sva sreća pa ih imamo za izvoz :-)

Mima

pre 16 godina

Neumorna i neizbežna svetlana piše: "kakav blam". Neumorna i neizbežna svetlana ne zna da reč blam ne postoji, postoji reč blamaža (fr. blamage), i da znači sramota, bruka. Zašto je bruka izgubiti jedan meč, u poštenoj igri, od svake protivnice, a pogotovo od Lindzi Devenport? svetlana ne zna ko je Lindzi Devenport. svetlana ume samo da ne voli Anu. Federer je izgubio od Fiša, Novak od ne sećam se koga, Jelena je prošle godine izgubila od Lindzi koja se tek vratila tenisu, posle porođaja. Nikada to ne bih nazvala blamažom. Uostalom, Ana je pre sedam dana uzela veliki trofej. To se jedino pamti. svetlana, raduje me što bar dobro poznaješ pravopis.

Eki

pre 16 godina

@ Mima
Nije tacno, ne izmisljaj, Jelena je prosle godine u Pekingu pobedila Devenport; a prosle nedelje je razbila u prvom setu i povela u drugom, kada je ova predala jer je videla da nema sanse.

Miroslav

pre 16 godina

Nikako mi nisu jasne Tolike OSCILACIJE u igri svih naših tenisera ... mogu svakoga da oduvaju, ali i od totalnih anonumusa da izgube !!??

A oni koji su otpisivali Lindzi vidi se da nemaju pojma o sportu i sportskoj psihologiji pravih Šampiona ... takvi ljudi su gladni pobeda i takmičenja ... a ona nije bila povređena pa da joj nešto fali !!!

paracinka

pre 16 godina

Za bobchu i sve ostale nepoznanike tenisa:
protiv Devenporotve, i kako je mogla da je ikada pobedi ili izgubi od nje???
E sad sto je izgubila, i sama zna zasto! Zasto odmah paljba i pljuvanje po njoj, a na Indian Welsu vam je bila dobra! Drzi se Ana, neki od sledeca 3 Gren Slema su tvoji!

Takodje i cestitke za JJ. S njom se nikad ne zna! Cas igra na najlosijem, a cas na extra nivou! Nadam se da ce nas prijatno iznenaditi i igrati u finalu!

Let's go Ana, let' go!!!!!!!!

Miroslav

pre 16 godina

Ma samo napred, mlada si, ima još malo oscilacija, ali bićeš no.1. Verujemo u tebe, samo se ne bacaj u politiku!!! Jer, volimo te svi

nataly

pre 16 godina

I sta sad?!Nista.Idemo dalje.
Malo me pocinju nervirati "strucni" komentari tipa:Ne moze da veze dva jaka turnira.Nije psihicki stabilna"...
Mi svi zelimo i ocekujemo najvise(a da li to nasi mogu?!)U ovom trenutku Ana jos nije najbolja teniserka na svetu.Setite se samo sa Sarapovom kakav horor,samo sto nije plakala.Ana ima potencijal(i to sto je trenutno br.2 dosta govori).S,druge strane kakav skor ima sa igracicama iz top 10.Nikog nije dobla olako!!!!
Devenportova nije za potcenjivanje.Vrlo brzo se vra ca u top 5..ako ovako nastavi.Setite se i Enan ,porodjaj i bolest...pa gde je sad!To su vrhunske teniserke.Samo Lindzi ima i godina.Ako J.J. dodje u situaciju da igra sa Devenport(Lindzi je gubila od Safine) bice gutavo...Ali J.J. zna kako da igra sa izvanrednim teniserkama(ali i da gubi).Ako ponovi igru sa IW...mozemo se radovati finalu(ali prvo da skoci pa da kazemo hop)!
(J.J. obozavatelj)

Dusan

pre 16 godina

Neverovatn poraz, Ana je na svoj servis osvojila manje poena od Devenport, a tako se ne dobijaju mecevi. Da je prvo kolo igrala slabo pa i da se kaze da joj ne leze dva turnira za redom, ali bila je odlicna i nije se mnogo umorila. Verovatno je imala psiholoski pritisak, jer se ocekuje pobeda, ali Devenport je dobra i iskusnai ne propusta prilike kada joj se ukazu. Mada ipak joj je Sarapova pokazala u Melburnu gde je u odnosu na sadasnju top klasu. Izgleda da Ana ipak nije jos uvek i u top klasi. Malo odmora pa na sljaku. Odlican pocetak godine za Anu.

yros

pre 16 godina

iznenadjenje il ne,ana je jos jednom dokazala da nije u stanju da odigra dva velika turnira u vrhunskom stilu! al boze moj,sad ce da usledi pauza pa ce onda da terorise na sljaci! jelena i janko,sad je na vas red!!!

Zox

pre 16 godina

Pa pobedila ja Ana Venus i to na ovogodisnjem AO.

Ma ovo se i ocekivalo. I sama Ana je rekla da posle osvojenog turnira, ispada u prvom-drugom kolu. Kada to promeni, bice jos bliza No1.

Ženevljanin

pre 16 godina

@Eki, Mima je ipak u pravu. Ti si tačno naveo da je Jelena dva puta pobedila Lindzi, ali je njihov prvi meč posle porođajne pauze dobila Davenport (turnir u Baliju) koja tad nije bila ni u prvih 200. Evo jednog korisnog linka tennis.wettpoint.com/en/h2h-wta.html za sve koji žele da uporede "head to head" rezultate teniserki. Ne samo u međusobnim susretima - može se videti i kako bilo koje dve teniserke prolaze u susretima sa istim igračicama. (Davenport je tu bolja od Ane a Ana je bolja od Jelene). Ukupno gledajući, tokom cele karijere, pa je prirodno da Lindzi ima veći procenat dobijenih mečeva od Ane i od Jelene.

Pegone

pre 16 godina

Ok i Ana i Nole su izgubili ali treba spomenuti da se juce bas igralo u ocajnim uslovima sa veoma visokom vlaznoscu i temperaturama.
K'o dokaz dovoljno je bilo gledati Tursunova i Lopeza

nick

pre 16 godina

Samo napred Ana,zaboravi ovaj turnir i gazi dalje...ima jos vremena da ojacas psihicki,a igru si svakako usavrsila,jos malo i bices No.1!Ovo je za tebe samo jos jedno iskustvo...A vi maliciozni sto odmah pljujete po drugima pozabavite se sobom!samo napred nasi!

Milan

pre 16 godina

@nataly
Pa ako si JJ obožavatelj ne moraš da blatiš Anu! Neće postati JJ od toga bolja. JJ i Ana su igračice podjednakih kvaliteta što govori i mesto na listi. Što se tiče Aninog skora sa top 10 igračicama, za tvoju informaciju, osim sa sestrama Vilijams i Enan sa svim ostalima je bilans pozitivan.

Mirko

pre 16 godina

Ana je sama rekla da njenom organizmu prija kada ne igra odmah posle nekog turnira jos jedan.
Ana je u karijeri imala mnogo srece sa zrebom, i da je imala tezak put Jelene Jankovic, ne bi postigla ovoliko do sada.
To se pokazuje cim Ana dobije tezeg protivnika u pocetku, i o tome treba da razmisli.

zemljotres

pre 16 godina

Nista neobicno.Isto kao i Novak, ne moze da veze dva turnira za redom bez mini godisnjeg odmora.Ipak je ona jos uvek daleko, daleko od Enanove.....

melbourneserb

pre 16 godina

osvetice jelena mladju koleginicu i pokazati americkoj simentalki gde joj je mesto samo ako dogura do susreta sa jelenom nacionale

Ivica

pre 16 godina

Naravno da ne treba odmah kritikovati Anu, ali ne razumem ljude koji se ponasaju kao da je vec osvojila 10 Gren Slemova, a nije jos ni jedan, i ne znaci da ce. Mislite, lepo bi joj stajalo? Da, ali, kao sto je i sama rekla, lepota ne igra tenis.
Ana do sada nije pobedila ni Serenu, ni Denvenport, a da je imala onakve zestoke meceve sa Enanovom kakve je imala Jelena, sve bi bilo realnije sagledano.
Svi nasi teniseri treba da shvate u koliko su godina osvajali Gren Slemove najveci svetski igraci - pre punoletstva. Sve ostalo je bila nadogradnja.

Ena

pre 16 godina

Zaista, ŠTA REĆI, sada?!

Neverovatno je da komentatori na Sport klubu ni ne spomenu rezultate naših devojaka, ALI ZABORAVILA SAM - OVDE odavno ništa više nije neverovatno...postalo je NORMALNO ONO ŠTO JE nenormalno.KAO DA nisu iz Srbije i da ne igraju srpske igračice i da oni ne prenose srpskim gledaocima u Srbiji!!

Danilos

pre 16 godina

I sta?Sad ce neko da prica nesto lose?
Iskreno se nadam da nece, jer ovi nashi ljubimci nisu zasluzili niti jednu JEDINU losu kritiku!
Ana lose si odigrala, ali sta je tu je, posluzice servis na RG u to verujemo!

WE LOVE YOU!

nikol dž. femija

pre 16 godina

Ana je mlada ,biće još prilike za revanš. Pokazala je da još nije mentalno i fizički jaka za 2 uzastupna turnira, ali sada bar nije odmah izgubila. TE UZASTOPNE POBEDE I TRIJUMFE mogu samo baš super izuzetni...JESTE DA NAM JE SVIMA KRIVO...

JELENA JE POBEDILA 2:0, a kako da je nema na rezultatima "uživo"na glavnoj strani? BRAVO ZA JJ!

NADAJMO SE DA ĆE I JANKO pobediti Johansova, a što i ne bi ?! Pa mi svi navijamo i za njega !!!

Dusan

pre 16 godina

Neverovatn poraz, Ana je na svoj servis osvojila manje poena od Devenport, a tako se ne dobijaju mecevi. Da je prvo kolo igrala slabo pa i da se kaze da joj ne leze dva turnira za redom, ali bila je odlicna i nije se mnogo umorila. Verovatno je imala psiholoski pritisak, jer se ocekuje pobeda, ali Devenport je dobra i iskusnai ne propusta prilike kada joj se ukazu. Mada ipak joj je Sarapova pokazala u Melburnu gde je u odnosu na sadasnju top klasu. Izgleda da Ana ipak nije jos uvek i u top klasi. Malo odmora pa na sljaku. Odlican pocetak godine za Anu.

Teniser CH

pre 16 godina

Ovaj poraz i ne treba da cudi. Lindzi je dugo bila Nr. 1 i to onda kada je bilo mnogo dobrih na vrhu. Ona se i vratila tenisu jer ga voli, a takodje vidi da jos moze dugo medju top 10 jer medju tih 10 nema mnogo vrhunskih, i u sustini svaka svaku moze da pobedi. Bas kao sto neko rece, zenski tenis je teatar, i to onaj gde treba gledati samo zavrsni cin, a predigraci ne vrede jedne jedine prebijene pare. Neko tamo spomenu, napor je to 2 turnira za redom! Covece koju praznu slamu ti mlatis? Ima tacno 4 sata avionom od Cal. do Floride, 2-3 dana odmora i opustanja sa lakim treningom jednom vrhunskom sportisti je vise nego dovoljno da se pripremi. Podloge slicne, vreme slicno, turnir jak....koja veca motivacija treba tu? U pitanju je nesto drugo koje samo Ana i Nole znaju. Videcemo dokle ce Jelena da dogura, ali samo kad bi skratila svoje ne potrebno loptanje i prostudirala malo one sto vise znaju od nje, Kad vec nece ni trenera ni psihologa da angazuje.

Gordana

pre 16 godina

Niste normalni!Kako vas samo nije sramota da saljete takve komentare(ova je bolja,ova je lepsa.......).Pustite devojke da igraju kako znaju i umeju.Bavite se malo svojim zivotom

fghg

pre 16 godina

"Ana je imala loš procenat ubačenog prvog servisa (58 %), i to je jedan od glavnih razloga ubedljivog poraza naše teniserke."

Pa ako cemo suditi po tome Lindzi je imala 57% pa je dobila mec.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Ali sada je Jelena napravila podvig - u jednom danu dve pobede.
Ova druga - ekspresna : 6:2 i 6:1.
Kako je dobro kad imamo nekoliko svetskih igrac(ic)a.
Uvek neko prodje dalje noseci i sireci pozitivnu sliku Srbije u svet.

nikola_b

pre 16 godina

Za mene ovo nije neko iznenadjenje posto ja Ana vrlo slicna Noletu i tesko da mogu da sastave dva dobro odigrana turnira.
Ana bi takodje trebala da povede racuna sta joj moderatori pisu po sajtu ! Posle pobede J.Jankovic protiv Lindzi Devenport u IW na Aninom sajtu je bio text gde se gotovo sa zaljenjem govori da Lindzi nije predala mec da bi u polufinalu igrala protiv Ane a takodje i na sajtu B92 imamo zlurade komentare na racun Jelene Jankovic !
Razmislite o tome sta pisete , narodna izreka kaze "Nikad se neponesi ni u dobru ni u zlu " !

JJ FAN !!!

Bojan

pre 16 godina

@markos
Ta teniserka ima 55 osvojenih turnira a to je mislena imena za sve nase tenisre ukupno i jos oko 750 pobeda na WTA turnirima.
Nicim nije zasluzila de je svinja kao ti vredjas.

paracinka

pre 16 godina

Za bobchu i sve ostale nepoznanike tenisa:
protiv Devenporotve, i kako je mogla da je ikada pobedi ili izgubi od nje???
E sad sto je izgubila, i sama zna zasto! Zasto odmah paljba i pljuvanje po njoj, a na Indian Welsu vam je bila dobra! Drzi se Ana, neki od sledeca 3 Gren Slema su tvoji!

Takodje i cestitke za JJ. S njom se nikad ne zna! Cas igra na najlosijem, a cas na extra nivou! Nadam se da ce nas prijatno iznenaditi i igrati u finalu!

Let's go Ana, let' go!!!!!!!!

Goran

pre 16 godina

Postovani komentatori...
Uzasno je nacuti ,a kamoli i citati komentare koje Vi piseti.
Toliko frustrirajuci,toliko maliciozni,toliko neuki ,da ne znam uopste ko Vam daje i gram prava da upucujete bilo kakve kritike na racun Ane,Jelene i Novaka.
Jos primitivnije i uzasnije ,sto komentarima pokusavate da stvarate sliku o Ani I Jeleni kao dvema najgorim protivnicama,a to nema veze sa realnoscu
Pa njih dve se izuzetno cene i uzajmano postuju sve sto je jedna i druga uradile do sada u tenisu.
Postovani ,kada budete to shvatili ,mocicete ISKRENO I OD SRXA DA SE RADUJETE POBEDAMA OVAIM DVEMA DEVOJKAMA.
A ne da jednoj pozelite srecu a jednoj nesrecu...
Pozdravljam i Anu koja je danas porazena ,ali i dalje je velika igracica,pozdravljam Jelenu koja je pobedila i dalje ostala velika kao i u porazu od prosle nedelje.
A vama zelim da vase frustracije lecite kod Vas kuci ,a ne slanjem poruka nebulozne i zlurade sadrzine.

Mila

pre 16 godina

Lindsey Davenport je mozda igracica solidnih kvaliteta, ali ima arogantnu crtu koja je jako iritirajuca. nedavno sam gledala emisiju o njoj gde je davala komentare za koje ona verovatno smatra da su mestu, ali su odraz uzasne nerafiniranosti( arrogant and ignorant)e.g.ona nosi pelene iz amerike bilo gde da ide za slucaj da nema pelena u toj zemlje!!! ?? .
mislim da je to problem uopste sa americkim teniserima ( mozda sportistima uopste). setimo se rodick-a i njegovog vristanja na sudiju na AO sa komentarom" ako ne razumes govoricu sporije" - aludirajuci na sudijin ne- maternji engleski. bljak!
ili recimo geldala sam emisiju o Blake-u gde on kaze da su teniseri iz drugih zemalja dobri jer imaju "snaznu motivaciju" da odu iz uzasnih uslova u kojima su, a americki teniseri rade to kao "fun" pa eto zato nisu bas uvek najbolji. fuj!
imam jos puno primera ali je dosta za danas
mozda su ini dobri teniseri ali je njihova arogancija i ispraznost mucna-
sportista treba da bude licnost kao celina, a ne cista mehanika baratanja loptom.

Pegone

pre 16 godina

Ok i Ana i Nole su izgubili ali treba spomenuti da se juce bas igralo u ocajnim uslovima sa veoma visokom vlaznoscu i temperaturama.
K'o dokaz dovoljno je bilo gledati Tursunova i Lopeza

srkki RS

pre 16 godina

Očekivano,ipak bi ATP i WTA morali da pomjere vrijeme odigravanja ova dva turnira prenaporno je za većinu tenisera .Ani je možda bolje bilo da nije ni učestvovala nego da je odmah poslije IV počela da se priprema za sezonu na šljaci kao i Šarapova.

straja

pre 16 godina

e sta nas je ovo poterao maler, nekako sam uvek navikao na pobede, i kad porcitam ili cujem da je neko od nasih izgubio bas se smorim, ajde glavu gore i bice to sve kako treba.

Mare

pre 16 godina

Pa dobro ovo je zenski tenis sve je moguce.Moguce je da Kuznjecova gubi 1:5 u drugom setu i onda veze 11 gemova i pobedi.To isto radi i JJ samo na jos tezi nacin.
Jednostavno pobednicima IW nije legao ovaj turnir i sta da se radi.Steta.

Miroslav

pre 16 godina

Nikako mi nisu jasne Tolike OSCILACIJE u igri svih naših tenisera ... mogu svakoga da oduvaju, ali i od totalnih anonumusa da izgube !!??

A oni koji su otpisivali Lindzi vidi se da nemaju pojma o sportu i sportskoj psihologiji pravih Šampiona ... takvi ljudi su gladni pobeda i takmičenja ... a ona nije bila povređena pa da joj nešto fali !!!

Zox

pre 16 godina

Pa pobedila ja Ana Venus i to na ovogodisnjem AO.

Ma ovo se i ocekivalo. I sama Ana je rekla da posle osvojenog turnira, ispada u prvom-drugom kolu. Kada to promeni, bice jos bliza No1.

Domaći

pre 16 godina

Hajde, pošteno, ko je video Jecu i Janka u trećem kolu, a Noleta, Zikija i Anu - na odmoru u Diznilendu?
Sva sreća pa ih imamo za izvoz :-)

Djole

pre 16 godina

Svaka cast nasim teniserima i teniserkama na uspesima(pa i na porazima)pratim ih redovno i prozivljavam iste kao i vecina nasih objektivnih navijaca.
Komentare citam i postujem svacije misljenje i ne smeta mi uzdizahje u zvezde nasih igraca posle pobeda ili negiranje istih posle poraza ali me strasno pogadja (vredja) kada procitam uvredljive komentare na racun protivnickih igraca,tipa; ona americka krava-simentalka-"nadam se da ce je sledeci put rasturiti-najmanje ubiti" itd.
Takvi komentari dovoljno govore o komentatorovom karakteru -veoma zalosno ne samo za osobe kojima su upucene,vec i za nas -prave postovaoce sporta i sportista!
MOLIM VAS da ne sramotite sve NAS,lako je vredjati i blatiti ,a lepo biti COVEK iNAVIJAC.
SVIMA pozdrav!
Djole

danijela

pre 16 godina

U Indijan Velsu je rekla kada je JJ igrala sa Linzi da moze da bira odabrala bi Linzi. Pogresan izbor, Ana!
Bilo je ocekivano, nije masina.

Dzoni

pre 16 godina

@zoran
A gde si da hvalis Jelenu kad je ovu istu Lindzi pre 15 dana pocistila sa terena
@bobcha
Ana je pobedila Venus Williams pre 2 meseca na Australian open-u ali ti si verovatno jedan od onih koji tenis ne prate ali zato cuce u podrumu i cekaju neki retki poraz nasih tenisera da ponosno izazadju i kazu svoje crne misli

Ženevljanin

pre 16 godina

Ana je izgubila od velike šampionke, koja je pokazala da u njoj još ima vatre. Ako ne zameramo Novaku koji je izgubio svoj prvi meč u Majamiju protiv igrača koji nije u prvih sto (u sledećem kolu je ispao) još manje ima razloga da se ljutimo na Anu. I u ženskom kao i u muškom tenisu nema sigurnih pobeda na ovakvim turnirima gde svi/sve igraju vrhunski tenis. Svako pravilo ima izuzetaka, a izuzetak se u muškom tenisu zove Federer (poslednjih četiri godine) i Nadal (nešto kraće, na šljaci) a u ženskom poslednjih godinu dana - Enen. Bilo je i drugih koji su u kraćim ili dužim periodima bili apsolutni favoriti u svakom meču (od onih koji danas jos igraju to su bile sestre Vilijams), ali nijedan od naših tenisera/ki (najboljih koje smo ikad imali, sem Monike) nije dostigao taj nivo, koji dostiže ne više od par tenisera/ki svake decenije. Bilo bi fantastično kada bi bar jedan od njih to uspeo...

Shadow

pre 16 godina

@nikola_b

Potpuno se slazem sa tobom, hteli su da ospore pobedu velike JJ !!!
Ana je ocigledno ili imala los dan ili neku zescu blokadu u glavi sto igra sa teniskom legendom. Nema veze, idemo dalje. Puno srece Jeci i Janku danas !

Miroslav

pre 16 godina

Ma samo napred, mlada si, ima još malo oscilacija, ali bićeš no.1. Verujemo u tebe, samo se ne bacaj u politiku!!! Jer, volimo te svi

yros

pre 16 godina

iznenadjenje il ne,ana je jos jednom dokazala da nije u stanju da odigra dva velika turnira u vrhunskom stilu! al boze moj,sad ce da usledi pauza pa ce onda da terorise na sljaci! jelena i janko,sad je na vas red!!!

Ирена

pre 16 godina

Било је за очекивати да Линдзи буде мотивисана јер веома поштује Ану. Значајно је поправила кретање у односу на претходни турнир, док је с друге стране код Ане сличан синдром као код Нолета. Још немају ту снагу, а ни искуство да би повезали два јака турнира на врхунском нивоу.

@markos

Заиста невероватно на који се ниво спуштају неки људи због озлојеђености. Али оно што заиста забрињава је да су такви коментари почели да се толеришу. Хајде сада, као и обично када вас критикујем, немојте ми пустити коментар.

nick

pre 16 godina

Samo napred Ana,zaboravi ovaj turnir i gazi dalje...ima jos vremena da ojacas psihicki,a igru si svakako usavrsila,jos malo i bices No.1!Ovo je za tebe samo jos jedno iskustvo...A vi maliciozni sto odmah pljujete po drugima pozabavite se sobom!samo napred nasi!

Mima

pre 16 godina

Neumorna i neizbežna svetlana piše: "kakav blam". Neumorna i neizbežna svetlana ne zna da reč blam ne postoji, postoji reč blamaža (fr. blamage), i da znači sramota, bruka. Zašto je bruka izgubiti jedan meč, u poštenoj igri, od svake protivnice, a pogotovo od Lindzi Devenport? svetlana ne zna ko je Lindzi Devenport. svetlana ume samo da ne voli Anu. Federer je izgubio od Fiša, Novak od ne sećam se koga, Jelena je prošle godine izgubila od Lindzi koja se tek vratila tenisu, posle porođaja. Nikada to ne bih nazvala blamažom. Uostalom, Ana je pre sedam dana uzela veliki trofej. To se jedino pamti. svetlana, raduje me što bar dobro poznaješ pravopis.

nataly

pre 16 godina

I sta sad?!Nista.Idemo dalje.
Malo me pocinju nervirati "strucni" komentari tipa:Ne moze da veze dva jaka turnira.Nije psihicki stabilna"...
Mi svi zelimo i ocekujemo najvise(a da li to nasi mogu?!)U ovom trenutku Ana jos nije najbolja teniserka na svetu.Setite se samo sa Sarapovom kakav horor,samo sto nije plakala.Ana ima potencijal(i to sto je trenutno br.2 dosta govori).S,druge strane kakav skor ima sa igracicama iz top 10.Nikog nije dobla olako!!!!
Devenportova nije za potcenjivanje.Vrlo brzo se vra ca u top 5..ako ovako nastavi.Setite se i Enan ,porodjaj i bolest...pa gde je sad!To su vrhunske teniserke.Samo Lindzi ima i godina.Ako J.J. dodje u situaciju da igra sa Devenport(Lindzi je gubila od Safine) bice gutavo...Ali J.J. zna kako da igra sa izvanrednim teniserkama(ali i da gubi).Ako ponovi igru sa IW...mozemo se radovati finalu(ali prvo da skoci pa da kazemo hop)!
(J.J. obozavatelj)

coka

pre 16 godina

ne mogu daverujem!!!kad JJ izgubi onda svi pisete kako lose iga,nece uspeti jos dugo u top 10.... a kad Ana izgubi onda nema veze Anchi bice bolje!!!

Eki

pre 16 godina

@ Mima
Nije tacno, ne izmisljaj, Jelena je prosle godine u Pekingu pobedila Devenport; a prosle nedelje je razbila u prvom setu i povela u drugom, kada je ova predala jer je videla da nema sanse.

Milan

pre 16 godina

@nataly
Pa ako si JJ obožavatelj ne moraš da blatiš Anu! Neće postati JJ od toga bolja. JJ i Ana su igračice podjednakih kvaliteta što govori i mesto na listi. Što se tiče Aninog skora sa top 10 igračicama, za tvoju informaciju, osim sa sestrama Vilijams i Enan sa svim ostalima je bilans pozitivan.

Ženevljanin

pre 16 godina

@Eki, Mima je ipak u pravu. Ti si tačno naveo da je Jelena dva puta pobedila Lindzi, ali je njihov prvi meč posle porođajne pauze dobila Davenport (turnir u Baliju) koja tad nije bila ni u prvih 200. Evo jednog korisnog linka tennis.wettpoint.com/en/h2h-wta.html za sve koji žele da uporede "head to head" rezultate teniserki. Ne samo u međusobnim susretima - može se videti i kako bilo koje dve teniserke prolaze u susretima sa istim igračicama. (Davenport je tu bolja od Ane a Ana je bolja od Jelene). Ukupno gledajući, tokom cele karijere, pa je prirodno da Lindzi ima veći procenat dobijenih mečeva od Ane i od Jelene.