Nova vest
Tenis

Sreda, 19.03.2008.

11:54

JJ: "Maksimum, uprkos prehladi"

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je posle pobede nad Španjolkom Anabel Medinom Gariges od 6:3, 6:3 u osmini finala WTA turnira u Indijan Velsu da je, uprkos prehladi, pružila maksimum kako bi dospela među osam najboljih igračica na turniru. "Trudila sam se da ne pokažem slabost koju sam osećala zbog prehlade. Kretala sam se po terenu sporije nego inače. Pokušala sam, ipak, da iz sebe izvučem maksimum, kako bih završila meč i okrenula se novom duelu u četvrtfinalu", rekla je Jankovićeva.

Drugi reket Srbije imaće dan odmora pre susreta sa bivšom najboljom teniserkom sveta Amerikankom Lindzi Devenport, koja je u osmini finala savladala Francuskinju Marion Bartoli sa 6:2, 7:5.

U međusobnim duelima Devenportova, 34. na WTA listi, vodi sa 4:1. Janković je jedinu pobedu zabeležila u poslednjem susretu, prošle godine na turniru u Pekingu, rezultatom 6:3, 7:5.

Jankovićeva je treći nosilac turnira koji se igra za nagradni fond od 2,1 milion dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu