Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 25.08.2014.

11:09

Đoković: Prioriteti se menjaju

Novak Đoković je fokusiran da osvoji poslednji Gren slem u sezoni US open, te godinu završi na prvom mestu, ali tenis mu više nije prioritet.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski teniser se nedavno oženio, a za nekoliko meseci će postati i otac, što će sigurno da mu promeni život iz korena.

"Nema sumnje da će mi se život promeniti. Prioriteti se manjaju. Moji prioriteti, porodica, žena, buduće dete. Tenis definitivno više nije broj 1", rekao je Đoković.

Mnogi teniseri su nastavili uspešnu karijeru i nakon što su zasnovali porodicu, Rodžer Federer ima četvoro dece, ali je i dalje u vrhu ATP liste.

"Mnogo razgovaram sa ljudima iz mog okruženja koji imaju decu. Moj trener ima decu, u sličnoj je situaciji kao ja, znam kako izlaze na kraj s tim. Znam da je uticalo na njihovu karijeru, razmišljanje, život generalno. Ne sumnjam da će iz svega izaći samo pozitivna i srećna osećanja, uživaću u očinstvu, i pokušati da iz toga izvučem maksimum pozitivne energije i prenesem je na teren", istakao je Novak.

US open počinje u ponedeljak, a Đoković će na startu turnira igrati sa Argentincem Dijegom Švarcmanom posle ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu