Nova vest
Tenis

Četvrtak, 16.01.2014.

03:47

Ponovo se igra, Srpkinje u planu

Nakon nešto više od sat vremena pauze zbog kiše ponovo se igraju mečevi na svim terenima na Australijen openu u Melburnu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U nastavku četvrtog dana takmičenja na Australijan openu očekujemo da na teren izađu Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Jovanovski čeka da se završi duel između Martina Kližana i Blaža Riole, a Jankovićeva da završe Stefan Rober i Mihal Pržisežni. Kližan i Rober vode po 2-1 u setovima.

Jovanovski u trećem kolo AO igra protiv Ivon Mojsburger na Terenu 19, dok je rivalka Jankovićevoj na Terenu 8 Japanka Ajumi Morita.

Treći predstavnik Srbije u četvrtak ujutru Dušan Lajović završio je takmičenje četvrtog dana prvog Gren Slema, pošto je u tri seta poražen od Keija Nišikorija.

Treći dan uzastopno temperatura u Melburnu u najtoplijem delu dana dostigla je 44 stepeni Celzijusa, zbog čega su organizatori prvog Gren slem turnira u sezoni morali da primene "pravilo velikih vrućina" i prekinu mečeve.

Nakon četiri sata pause mečevi su nastavljeni, ali je potom usledilo kišno nevreme, pa je usledio novi prekid, osim dva glavna terena koji su pokriveni, Rod Lejver i Hajnsens arena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Operisan Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, uspešno je operisan nakon što je u nedelju doživeo dva preloma.

Novosti

18:00

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu