Nova vest
Tenis

Sreda, 09.10.2013.

17:00

Simon: Novaku je falilo žara

Francuski teniser Žil Simon kaže za “L’ekip“ da je primetio da je kod Novaka Đokovića ove godine opala želja za pobedama.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Nadal se posle pauze vratio na teren poput pit bula, a Novak je bio istrošen. Video sam da je ove godine lakše prihvatao poraze, a Novak obično razmišlja u stilu ’bolje umreti nego izgubiti’. Mislim da će mu to što je Rafa sada prvi dati veću ambiciju jer će imati novi cilj“, rekao je Simon.

U sklopu teksta o rivalstvu Đokovića i Nadala novinarka L’ekipa razgovarala je i sa Vojtehom Fibakom, koji je od US opena deo Novakovog stručnog štaba.

"Novak je veoma teško primio dva poraza od Nadala na Rolan Garosu (2012, 2013) i zato je izgubio samopouzdanje, što smo mogli da vidimo u ovogodišnjem finalu US opena. Ali proveo sam nedelju dana pre turneje po Aziji i bio sam impresioniran time što je uspeo da sačuva pozitivni duh. Ovo je definitivno era Đokovića i Nadala. Istina, Federer još može da pobeđuje u dvorani, a mislim da Mari uprkos svemu ne može da se meri sa Rafom i Novakom“, izjavio je Poljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve