Nova vest
Tenis

Utorak, 24.01.2012.

10:01

Top 10 teniskih pratilja

U drugoj nedelji Ozi Opena manje je mečeva na terenima Melburn Parka, pa više vremena možemo posvetiti onome što se događa sa strane.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kolege sa zvaničnog sajta prvog gren slem turnira sezone iskoristile su priliku i napravile listu Top 10 WAG's (akronim od Wifes And Girlfriends – supruge i devojke), koje možete videti oko teniskih terena širom planete. Neke od njih su prisutne na većini takmičenja, makar onih najvećih, kao Mirka Federer, druge se pojave tek ponekad, kao Rafina Fransiska Pereljo.

Kao i na ATP listi, Srbija ima dve predstavnice među 10 odabranih. Pogledajte kompletnu listu:

1. Mirka Federer. Nekadašnja teniserka poznata kao Miroslava Vavrinec u međuvremenu je avanzovala u suprugu dugogodišnjeg svetskog broja jedan. Mirka je superstar među suprugama i devojkama, ne možete je promašiti u glavnim ložama tokom gren slem turnira. Pre udaje bila je u jednom periodu PR menadžer momku iz Bazela, a srce mu je osvojila tokom OI u Sidneju, pre 11 i po godina. Venčali su se u njegovoj domovini aprila 2009, a pre dve godine Mirka je Fedeksu rodila bliznakinje.

Opširnije možete da pročitate u rubrici 'Zanimljivosti'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu