Nova vest
Tenis

Utorak, 11.10.2011.

12:18

I Troicki poražen u prvom kolu

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u prvom kolu Mastersa u Šangaju od Amerikanca Rajana Herisona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Troicki je poražen sa 6:3, 6:3, posle jednog sata i 23 minuta igre, a Harisonu je to bio prvi trijumf u međusobnim duelima.

Herison će u drugoj rundi igrati protiv Australijanca Metjua Ibdena, koji je slavio protiv Španca Pabla Anduhara sa 6:4, 6:4.

Obojica tenisera su sigurno ušli u meč, ali je Herison bio taj koji je došao prvi do brejka i poveo sa 4:2, a potom je bez problema proveo set kraju sa 6:3. Amerikanac je nastavio istim tempom i u drugom setu i odmah napravio brejk i uz siguran servis došao do 4:0. Posle serije Herisona, Troicki je konačno uspeo da osvoji gem i dođe do 4:1, a potom napravi i brejk. Američki teniser je uzvratio i već u osmom gemu došao do prilike da servira za meč, koju nije iskoristio, ali je brejkom u narednom došao do zasluženog trijumfa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Tenis

Operisan Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, uspešno je operisan nakon što je u nedelju doživeo dva preloma.

Novosti

18:00

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu