Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.07.2010.

22:51

Kastro otkriva zaveru na SP

Bivši predsednik Kube Fidel Kastro ima svoje viđenje Svetskog prvenstva u Južnoj Africi i tvrdi da su sudije u zaveri protiv južnoameričkih zemalja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Većina fudbalskih fanova ni ne zna sa kog kontinenta je Urugvaj, ali mi izgleda da su sudije protiv južnoafričkih reprezentacija“, rekao je Kastro.

Upravo Urugvaj je reprezentacija iz Južne Amerike koja je najdalje došla, dok su favoriti Argentina i Brazil eliminisani u četvrtfinalu.

To se baš desilo Brazilu protiv Holandije, kada su sudije donosile odluke protiv njih pa su ostali sa desetoricom na terenu u ključnom trenutku, što nije trebalo da urade“, nastavio je Kastro, „Zato će finale, u kojem će biti dve evropske zemlje, biti bezidejno i neće biti istorijsko kao što su bila sva prethodna od nastanka ovog sporta“.

Pošto je Holandija prvi finalista ostaje da se vidi ko će biti drugi, Španija ili Nemačka. Ako Španija bude slavila protiv ’pancera’ teško da će to finale neće biti za istoriju jer će se u tom slučaju sastati dve reprezentacije koje nikada nisu bile na svetskom tronu. Ipak, ostaje da se sačeka prvo ishod drugog polufinalnog susreta, a onda i finala, koje se igra u nedelju od 20.30 časova, da bi se videlo da li je Kastro bio u pravu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu