Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.07.2010.

10:35

Milerov motiv protiv Argentine

Ako jedan igrač Nemačke ima posebnu motivaciju pred duel protiv Argentine onda je to napadač Tomas Miler.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

20-godišnjak igra za Bajern iz Minhena polovinu svog života, a u prvi plan je iskočio zahvaljujući Franku Riberiju i Arjenu Robenu.

On je bio jedan od najzaslužnijih što su Bavarci osvojili duplu krunu i igrali finale Lige šampiona.

Miler je u martu debitovao za nemačku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Argentine. Njega je malo ko poznavao izvan Nemačke, a potvrdu te činjenice dobio je na pres konferenciji po završetku tog duela. Naime selektor Argentine Dijego Maradona je dolazivši na pres konferenciju ugledao na mestu koje je rezervisano za govornike, mladića za koga je pomislio da je skupljač lopti. Legendarni “El Pibe de oro” je odbio da sedne za sto, dok se mladić ne pomeri. Tek kad su mu objasnili o kome je reč, situacija se smirila.



Razumljivo je da Argentinac ne identifikuje relativno nepoznatog nemačkog fudbalera, ali je ponižavajuća činjenica da nije prepoznao igrača iz startne postave ekipe protiv koje je igrao meč .

Miler se već potrudio da mu se takve stvari ne ponavljaju, pa je zato krenuo da se zagreva sa tri pogotka koja je postigao na Mundijalu protiv Australije i Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu