Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.06.2010.

10:03

Rednap kritikovao Runija

Trener Totenhema Hari Rednap imao je oštre reči kritike za napadača reprezentacije Engleske Vejna Runija posle lošeg nastupa na meču sa Alžirom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rednap je rekao da nijedan klub iz Premijer lige ne bi mnogo platio za Runija, posle slabog izdanja koje je pokazao protiv Alžira.

"Da sam vam posle te utakmice rekao da možete da kupite Runija za 1,5 miliona funti vi biste rekli da ne želite, pošto nije dovoljno dobar. Da niste znali da se radi o Vejnu Runiju, mislili biste da je to baš loš fudbaler", rekao je Rednap za San.

Trener Totenhema smatra da bi Runi mogao da počne da postiže golove u Južnoj Africi, ako selektor reprezentacije Fabio Kapelo promeni poziciju na terenu veznom igraču Stivenu Džerardu.

"Morate da pustite igrače da igraju na svojim pozicijama. Džerard je centrali vezni igrač i mora da igra iza Runija, a ne skroz po levoj strani. Mora da se napravi ravnoteža u timu", rekao je Rednap.

Engleska danas od 16 sati igra utakmicu trećeg kola Grupe C protiv Slovenije i ako želi siguran plasman u osminu finala mora da pobedi. U drugoj utakmici igraju SAD i Alžir.

Slovenija je prva u Grupi C sa četiri boda, po dva imaju SAD i Engleska, dok je Alžir poslednji na tabeli sa jednim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu