Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.06.2010.

19:34

Misteriozni engleski navijač je Pavlos Džozef

Navijač koji je u petak ušao u svlačionicu reprezentacije Engleske, posle remija sa Alžirom (0:0), je 32-godišnji Pavlos Džozef.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Engleski 'Miror' otkriva da Džozef živi u Londonu i da navija za Mančester junajted.

On se u nedelju pojavio pred sudom u Kejptaunu kako bi odgovarao za dva prekršaja vezana za narušavanje bezbednosti na stadionu i nedozvoljen ulazak u svlačionicu selekcije Engleske. Džozef je nakon saslušanja pušten na slobpodu, uz kauciju od 50 funti.

"Najsmješnije je to što ja uopšte nisam imao nameru da tražim englesku svlačionicu, već sam tražio toalet. Posle utakmice trebalo je da se nađem sa rođacima, koji se nisu pojavili, a ja sam morao da odem do toaleta. Pitao sam redara gde je najbliži toalet, a on me je uputio prema terenu, putem ispod tribina. Sve ovo se događalo nekih 45 minuta posle utakmice", objasnio je Pavlos Džozef.

"Odjednom se ispred mene stvorio Dejvid Bekam. U tom trenutku nisam mogao da verujem gde se nalazim. Potom sam video i Džoa Kola. U svlačionici je bila potpuna tišina,a igrači su sedeli na klupama i gledali u mene“, nastavio je on.

Džozef je rekao da mu je potom prišao Bekam i pitao ga ko je on.

"Na trenutak sam se zbunio, ali sam se potom predstavio i rekao da tražim toalet", izjavio je 32-godišnji navijač 'Gordog Albiona'.

U tom trenutku Džozef je postao svestan toga gde se nalazi, pa je rešio da iskoristi priliku koja mu se ukazala i da igračima prenese kako se osećaju obični navijači.

"Dejvide, mi smo potrošili mnogo novca kako bi došli u Južnu Afriku, a vi igrate tragično. Šta ćete uraditi po tom pitanju“, rekao je Pavlos bivšem kapitenu Engleske.

Pošto nije dobio odgovor, on se obratio i ostalim igračima.

"Ovo je prava katastrofa, igrate veoma loše", rekao je Pavlos, ali ponovo nije bilo nikakve reakcije fudbalera.

Navijač je istakao da nijednom nije bio zaustavljen od strane obezbeđenja ili redara, niti je ispred svlačionice bilo čuvara.

"Sve što se sada dešava je smešno. Nisam uradio ništa loše. Posle svega, jedan službenik FIFA me je otpratio do toaleta, a razmenili smo i vizit karte. Komentarisali smo lošu atmosferu u svlačionici, a on mi je rekao da je bilo mnogo zanimljivije u poluvremenu utakmice", objasnio je Pavlos Džozef.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu