Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.06.2010.

21:35

Mesijev omiljeni insekt je majmun!?

Lionela Mesija mnogi smatraju pravim Maradoninim naslednikom, i zvanično je trenutno najbolji fudbaler sveta, ali ima problema u komunikaciji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Argentinac je jedan od 32 fudbalera iz zemalja učesnika Svetskog prvenstva koji su dali ekskluzivne intervje za engleski magazin 4-4-2, a novinar koji je razgovarao sa njim ponadao se da će mu Mesi objasniti odakle mu nadimak ‘buva’ i odgovoriti na pitanje koje su postavili mnogi čitaoci, a to je koji mu je insekt omiljen. On je, ipak, dao potpuno neočekivani odgovor.

Majmun. Majmuni su mi oduvek bili omiljeni. Oni su drski”, rekao je Mesi.

Mesi je, takođe, rekao da je njegovom timu potrebno malo sreće da bi trijumfovao u Južnoj Africi.

“2006. godine sam mislio da je Argentina najbolji tim, ali smo izgubili na penale od Nemačke. I nekoliko godina ranije, Engleska je izgubila na isti način od Argentine. Zbog toga je potrebno i malo sreće”, istakao je Mesi.

Napadač Barselone je i svestan šta su prethodni igrači na njegovoj poziciji u dresu reprezentacije, posebno Maradona, uradili za Argentinu.

Maradona je uradio mnogo u dresu Argentine. Ponosan sam jer nosim njegov broj na dresu jer ima nešto specijalno u njemu. Takođe znam da Argentina nikada neće imati tako dobrog centarfora kakav je Gabrijel Batistuta”, rekao je Mesi.

Argentina će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi B sa Nigerijom, Južnom Korejom i Grčkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu