Nova vest
Fudbal

Petak, 04.06.2010.

11:23

Misterija zvana Suli Muntari

Reprezentativac Gane Suli Muntari napustio je kamp reprezentacije koja se priprema za Svetsko prvenstvo a nejasno je gde se trenutno nalazi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sve je počelo u utorak kada je Muntari napustio kamp reprezentacije posle poraza od Holandije. Mediji su pretpostavili da je otišao razočaran igrom svog tima ali je stiglo objašnjenje da je u pitanju povreda kolena zbog koje je pregledan u Londonu.

U sredu se nagađalo gde je Muntari a izvori iz afričke zemlje tvrdili su da je u velikoj Britaniji sa lekarom nacionalnog tima.

Portparol Fudbalskog saveza Gane rekao je u četvrtak da je "igrač u kampu sa ostalim reprezentativcima" i dodao da je "obavio preglede u prisustvu lekara reprezentacije".

U međuvremenu je objavljeno da Muntari neće igrati u poslednjoj test utakmici Rajevčevog tima sa Letonijom, a iz fudbalskog saveza je saopšteno da "Muntari ide na tretmane kod specijaliste za fizioterapiju u Londonu i da će se oporaviti do nedelje kada će se vratiti u kamp reprezentacije."

Gana je u grupi sa Srbijom, Nemačkom i Australijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu