Ivana Kovačević: Neću se predati

Srbija će na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju imati troje predstavnika u skijaškom trčanju, a jedina će se u ženskoj konkrenciji takmičiti Ivana Kovačević. Devojka iz Sokolca debituje na najvećoj sportskoj planetarnoj smotri, a takmiće se na deset kilometara.

Izvor: Jelena Trajkoviæ

Ponedeljak, 03.02.2014.

19:36

Default images

Osećaj je neverovatan, ne mogu da ga opišem rečima“, rekla je Ivana za B92 o svom debitantskom učešću na Olimpijskim igrama.

Kovačevićeva je istakla da veruje da će joj iskustvo iz Sočija pomoći u nastavku karijere.

Ovo je veliki podsticaj za nastavak karijere, pošto imam samo 19 godina, veliki je uspeh naći se na Olimpijskim igrama i nadam da se da ću moći da se nosim sa tim“, istakla je srpska skijašica.

Ivana ne želi da mnogo obećava pred Soči, ali kaže da će dati sve od sebe.

Moj cilj je bio ostvarenje norme za Igre u Sočiju, nadam se da ću dobro proći, naravno, neću se predati“, naglasila je Kovačevićeva.

Zahvaljujući rezultatima Milanka Petrovića i Nevene Ignjatović poslednjih meseci u Srbiji se promenila svest o zimskim sportovima, a Ivana ističe da će bilo koji rezultat u Sočiju pomoći tome.

Mislim da će svaki rezultat ostvaren na Olimpijskim igrama pomoći da se ovaj sport proširi i da postane poznatiji ovde“, rekla je Kovalevićeva, „Od Milanka očekujemo svi najbolji rezultate, jedva čekamo da počne“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: